free download 78 travel guides written by experts

Telespectatorii au aflat cum încearcă statul să își recupereze prejudiciile, la România, te iubesc!

Duminica trecută, la România, te iubesc!, Cosmin Savu, corespondent special Știrile Pro TV, a adus în fața telespectatorilor un subiect delicat și foarte important în care sunt implicate multe autorități care încearcă să recupereze de la infractori prejudiciile aduse statului.

Astfel, Cosmin a descoperit deficiențele existente în lege, sumele ce par astronomice pe care a reușit ANAF să le recupereze, însă în comparație cu suma totală pe care o are de încasat de la diverși cetățeni ce înfundă închisorile, este infimă. Cosmin a stat de vorbă și cu doi agenți FBI, care au împărtășit un pic din experința și procedura lor pentru recuperarea pagubelor aduse statului.


România, te iubesc! a fost lider de audiență pe toate categoriile de public, fiind urmărită de aproximativ 550.000 de telespectatori pe întreg intervalul de difuzare. La nivelul publicului comercial, cu vârsta cuprinsă între 18 și 49 de ani, România, te iubesc!, a obținut 2.8 puncte de rating și 11.6% share.

Duminica aceasta, de Paște, Alex Dima pregătește un material special, plin de căldură și mânat de pasiune, care atestă cu tărie că oamenii sunt lumină! Telespectatorii sunt invitați duminică, de la ora 18:00 pentru a descoperi povești uimitoare despre credință și dăruire.


Toate reportajele pot fi urmărite pe www.romaniateiubesc.stirileprotv.ro.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *