Find your $100k business idea in 10 days and get the first clients fast

Tehnologii care cresc vanzarile si cele mai bune practici online

pentru afaceri la Focus on Technology & Telecoms

Cea de-a VI-a ediție a Focus on Technology & Telecoms, eveniment organizat de Business Review, va avea loc pe 17 Noiembrie, la Sheraton Bucharest Hotel, sala Platinum.

În cadrul evenimentului, experți din industrie, executivi, antreprenori și persoane de decizie din companii mari din domeniu se vor întâlni pentru a discuta despre cele mai bune strategii și soluții online din aceasta eră digital, pentru dezvoltarea afacerii.

Evenimentul se concentrează pe unele din cele mai relevante subiecte și tehnologii din industrie, care au un impact major în dezvoltarea tuturor tipurilor de companii, de la mari, medii și până la start-up-uri, oferind totodată:
• Avantaje competitive față de companii din același domeniu sau față de companii din industrii diferite
• Strategii digitale și modalități prin care inovația digitală pot crește vânzările
• Inspirație și cunoștințe în urma dezbaterii unor studii de caz relevante
• Top tehnologii pentru afaceri
• Oportunități de networking și schimb de experiență și cunostințe cu experți din domeniu.

Câteva din temele în dezbatere, din agenda evenimentului: tehnologii care pot crește vânzările (soluții de succes pentru afaceri, studii de caz, aplicații M2M), soluții pentru companii mici și medii în dezvoltarea activității, Cloud și securitate digitală, practici de succes pentru definirea agendei digitale și pentru folosirea eficientă a tehnologiilor în dezvoltarea afacerilor.

Un studiu de caz al TESCO Ungaria – unul din cei mai mari retaileri online de produse alimentare din lume, va oferi companiilor care doresc să-și fidelizeze clienții, o variantă de aplicație online de top, folosită cu succes în acest domeniu. Studiul va fi prezentat de către Stefan Iarca, Country Manager, Carnation Group, parte a POSSIBLE.

Printre vorbitorii care vor fi prezenți la Focus on Technology & Telecoms se regăsesc: Violeta Luca, Marketing & Operations Director Microsoft Romania, Razvan Ionescu, Marketing Director – Business Segment, Telekom Romania, Emilia Branzan, Industry Manager, Google, Tiberiu Dobre, Director High Corporate Sales, Enterprise Business Unit, Vodafone Romania, Florin Popa, Business to business Director, Orange Romania, Vlassis Papapanagis, Operations Director, Predicta, Dorin Pena, General Manager, Cisco Romania, Cristiana Fernbach, Coordinator IP & Technology Practice, Noerr, Mihai Tataru, Managing Partner, Senior Group.

Evenimentul va avea loc marți, 17 Noiembrie, între orele 8:30 – 14:30. Pentru mai multe detalii despre program și despre vorbitorii invitați, vizitați pagina dedicată: //business-review.eu/br-events/focus-on-technology-telecoms-2015.

Participarea la Focus on Technology & Telecoms este gratuită, pe bază de înregistrare, completând formularul formularul ONLINE AICI sau contactând organizatorul, Business Review, la events@business-review.ro / +40 31 040 09 31.

Parteneri eveniment: Orange Romania, Predicta, Vodafone
Sponsori: Noerr, Telekom Romania
Comunități partenere: ABSL, ANIS, CIO Council, RBL, TechHub, Techsylvania

Bucuresti, 11.11.2015

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *