Real Estate & Construction Forum

Technogym a devenit sponsorul oficial al Cesena Calcio, echipa

echipa de fotbal la care activeaza Adrian Mutu

Atacantul român Adrian Mutu a semnat începând cu luna iunie un contract cu echipa de fotbal Cesena Calcio. Transferul lui Mutu de la echipa de fotbal AC Fiorentina, alături de care a activat pentru cinci ani de zile, a fost privit cu entuziasm atât de fotbalist, cât şi de reprezentanţii echipei de fotbal Cesena.

Acest transfer semnifică un plus de performanţă pentru Technogym, liderul produselor şi echipamentelor de fitness de înaltă clasă, care de curând şi-a reînnoit parteneriatul cu echipa de fotbal Cesena Calcio. Astfel, Technogym devine sponsor oficial, după ce timp de zece ani a fost alături de echipă ca sponsor tehnic de aparatură pentru wellness.

Jucătorul român a semnat cu Federaţia de Fotbal un contract pe doi ani de zile şi, alături de echipa ai cărei jucători sunt cunoscuţi în lumea fotbalului drept „căluţii de mare”, el sper să înceapă o nouă aventură, ducând Cesena în Europa League.

Fiind interesat de practicarea sportului şi având grijă de fizicul său, Adrian Mutu a început deja antrenamentele cu aparatura asigurată de Technogym. Sponsorul oficial al „căluţilor de mare”, aşa cum sunt cunoscuţi fotbaliştii Cesenei, îşi desfăşoară activitatea în oraşul în care compania de produse şi servicii wellness are sediu central. Technogym este astfel alături de Cesena şi jucătorii săi în aventura din lumea fotbalului, oferind produse şi servicii de înaltă calitate şi fiind în permanenţă un partener de încredere pentru echipa de fotbal.

Bucuresti, 26.07.2011

{mosloadposition user9}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *