Find your $100k business idea in 10 days and get the first clients fast

Teatrul “Ioan Slavici” din Arad – microstagiune la București

În zilele de 22 și 23 aprilie, vor fi prezentate la Teatrul Odeon trei dintre cele mai recente producții ale teatrului arădean.

Sâmbătă, 22 aprilie 2017, de la orele 18.00 şi 20.30, la Sala Studio vor avea loc două reprezentaţii cu BULL de Mike Bartlett, traducerea Andrei Marinescu, scenografia Velica Panduru.


Din distribuţie fac parte actorii: Ovidiu Ghiniţă, Alex Mihăescu / Alex Mărgineanu, Carmen Vlaga-Bogdan şi Andrei Elek.

O montare pe baza unui text „greu de încadrat într-un gen, un fel de darwinism social” a regizorului Bobi Pricop, nominalizat la Premiile UNITER din acest an.

Vă invităm să fiţi martorii unei poveşti despre corporatişti şi concedieri, despre hărţuirea din multinaţionale, dar care „abordează o temă mult mai profundă, universală, despre natura umană şi despre laturile ei cele mai crude”. (Bobi Pricop)

Durata spectacolului: 1h 10min

Preţul unui bilet este 21,20 lei

Duminică, 23 aprilie 2017 sunt programate două spectacole pe scenele Teatrului Odeon.

La ora 18.00, Sala Studio găzduieşte cea mai recentă producţie a teatrului arădean ORAȘUL NOSTRU, adaptare după textul lui Thornton Wilder, în regia lui Cristian Ban şi scenografia Cristinei Milea.


Din distribuţie fac parte actorii: Ioan Peter, Cecilia Lucanu-Donat, Alex Mărgineanu, Angela Petrean-Varjasi, Dorina Darie-Peter, Ştefan Statnic, Robert Pavicsits, Roxana Sabău, Călin Stanciu.

Pretextul acestui spectacol?:

„Fiind născut în Arad, de multe ori m-am întrebat oare cine locuia în clădirile pe care azi scrie „monument istoric” sau ce fel de magazine erau acum 100 de ani în locul farmaciilor şi casinourilor care există azi pe bulevard şi ce făceau oamenii într-o seară de sâmbătă? […] Spectacolul oferă publicului o perspectivă nouă asupra oamenilor care au trăit în oraşul nostru şi poate a ideii de comunitate, în măsura în care ea mai există astăzi.” (Cristian Ban)

Durata spectacolului: 1h 30min

Preţul unui bilet este 21,20 lei

Nerecomandat persoanelor sub 14 ani

De la ora 20.30 la Sala Majestic, actorii Dorina Darie-Peter, Bogdan Costea, Ioan Peter, Cecilia Lucanu-Donat, Ştefan Statnic, Călin Stanciu vor oferi publicului bucureştean frânturi din actualitatea internaţională a mediilor tehnologice, din zarva „relaţiilor interpersonale” a „lumii competitive şi ostile care ne afectează pe toţi”. (Theodor-Cristian Popescu). Este vorba despre spectacolul VÂRFUL AISBERGULUI de Antonio Tabares, traducerea Luminița Răuț,  a cărei regie o semnează Theodor-Cristian Popescu. Scenografia este creată de Cosmin Ardeleanu.


Durata spectacolului: 1h 30min

Preţul unui bilet este 31,80 lei (spectacol cu publicul pe scenă).

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *