Find your $100k business idea in 10 days and get the first clients fast

“Te cunosc de undeva!”, lider de audienta in mediul urban

Emisiunea "Te cunosc de undeva!", care l-a desemnat castigator pe Nadir, cu o transformare in Dan Ciotoi, solistul formatiei Generic, a fost miercuri seara lider de audienta la nivelul publicului din mediul urban. Cea de-a unsprezecea editie a show-ului transformarilor a adunat in fata micilor ecrane 1.584.000 de telespectatori din toata tara, in minutul de maxima audienta de la 21.10.

Antena 1 a fost cel mai urmarit post de televiziune, la nivelul publicului din mediul urban, si a a obtinut pe perioada difuzarii emisiunii (19.59 – 23.29) o audienta medie de 7,1 puncte de rating si 14,8% cota de piata, in timp ce urmatorul clasat, Pro TV, inregistra 6,5 puncte de rating si o cota de piata de 13,5 %.

Fericit pentru că a scăpat de un nou travesti, Florin Ristei a mizat miercuri seara pe un reaggae jamaican de mare finețe, transformat în Bob Marley, iar Andreea Antonescu a devenit mai agresivă cu bărbații, precum Madonna, personajul pe care l-a avut de imitat. Adrian Enache a dansat cât în toate edițiile de până acum transformat în CRBL, Tania Popa, mai emoționată ca niciodată, a imitat o artistă pe care o adoră, Janis Joplin, iar Carmen Simionescu a readus-o pe scena de la “Te cunosc de undeva!” pe Rita Ora. Șerban Copoț a fost Smiley, pentru o seara, si a cintat piesa “Oarecare”, Viorica și Margherita din Clejani s-au transformat in Elton John și Kiki Dee, iar Cezar Ouatu i-a invitat pe toți la dans, transformat în Cynthia Johnson. Cea mai reusita transformare a serii a fost cea a lui Nadir, care l-a imitat pe Dan Ciotoi, solistul formatiei Generic.

Sambata, 28 noiembrie, de la ora 20.00, telespectatorii Antenei 1 vor avea ocazia sa urmareasca noi si impresionante transformari realizate de cei zece concurenti-vedete, intr-o noua editie a show-ului "Te cunosc de undeva!".

Sursa:Kantar Media
Copyright:ARMADATA S.R.L.
Date prelucrate de catre departamentul Research Antena Group
Analiza este facuta pe target-urile All urban si National
Perioada 25 noiembrie 2015

Bucuresti, 26.11.2015

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *