free download 78 travel guides written by experts

Tara Fagarasului

Asociatia Centrul Regional de Dezvoltare Durabilă si Promovare A Turismului „Țara Făgăraşului" va participa la Targul de Turism organizat in data de 13-16.03.2014, in cadrul ROMEXPO, la Standul 26 din Pavilionul C3, expozitie in cadrul careia va promova traditia, arta, istoria si natura Tarii Fagarasului.

Membri ai asociatiei sunt localitati din judetele Sibiu si Brasov, 19 la numar, astfel:
Comuna Cirtisoara(SB), Comuna Arpasu de Jos(SB), Orasul Victoria(BV) Comuna Recea(BV), Comuna Lisa(BV), Comuna Mandra(BV), Comuna Voila(BV), Comuna Beclean(BV), Comuna Ucea(BV), Comuna Sambata de Sus(BV), Comuna Sinca Noua(BV), COmuna Sinca Veche(BV), Comuna Soars(BV), Comuna Dragus(BV),Comuna Vistea(BV), Comuna Harseni(BV), Comuna Parau(BV), Comuna Sercaia(BV),Comuna Cincu(BV).

Participarea la Targul de Turism reprezinta o actiune fireasca de continuare a eforturilor membrilor asociatiei pentru promovarea obiectivelor culturale, antropice si naturale din zona Tarii Fagarasului., asociatia fiind beneficiara in 2012 a unor fonduri structurale a caror scop a fost identificarea tuturor obiectivelor, pregatirea materialelor de prezentare si promovare si respectiv realizarea acestora.

In cadrul programului expozitional standul Tarii Fagarasului ii va avea ca si gazda pe primarii localitatilor membre, acestia participand direct la actiunea de promovare a zonei Tara Fagarasului. Totodata in data de 14 Martie(vineri), in cadrul targului, intervalul orar 12-13, o delegatie a Congresului Mondial al Traditiilor Culinare( aprox 150 persoane) se va deplasa la standul Tarii Fagarasului. Reprezentantii Transilvaniei de Sud din cadrul acestei delegatii vor sustine Tara Fagarasului prin prezentarea obiceiurilor culinare ale zonei.

Bucuresti, 12.03.2014
{mosloadposition user9}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *