free download 78 travel guides written by experts

TANGO in iunie

Pe coperta, mireasa a florilor, Andreea Marin!

“Simt ca plutesc de fericire in fiecare dimineata, cind deschid ochii si vad – lucru care se intimpla atit de rar in viata! – ca realitatea mea de acum e mai presus decit visul.
Viata mea de acum e … dragoste de viata. Sint fericita, echilibrata, calda, detasata, toleranta, deschisa. Il simt pe Dumnezeu cu mina pe umarul meu. Ma simt iubita.”.

Intr-un interviu coplesitor, Octavian Paler se declara un virtuoz al tangoului. “Am fost un excelent dansator. Stiam bine sa dansez si foxtrot, swing…”

Il stim cu totii pe Paler pesimistul, pe Paler insinguratul, dar pe Paler indragostitul il descoperim abia acum: “Cred ca aveam vreo 15-16 ani, in timpul razboiului, cind am trait o intimplare idilica intr-o gara. Ea era tot eleva si pleca la Sibiu, eu plecam la Bucuresti. Am stat in gara aceea, era iarna, lasind sa treaca trei trenuri ale ei si trei trenuri ale mele. Aveam o stare, o caldura interioara, pe care n-ai norocul s-o intilnesti mereu.” Si, ca o concluzie: “Cred ca n-am fost fericit decit in clipa in care am putut spune si eu, ca orice om, ca am iubit. Nu ca scriitor am fost fericit si nici ca gazetar.”

Mihaela Constantinescu – Mihai Constantinescu – Anastasia Lazariuc
S-a scris mult despre povestea lor, dar interviul pe care Mihaela il da acum revistei Tango dezvaluie momentul culminant al flagrantului delict: “M-am intors acasa dimineata si ii spusesem lui Mihai sa nu vina sa ma ia pentru ca era frig in aeroport si nu vroiam sa raceasca. Cind am intrat in casa, Anastasia era pe patul meu, abia iesita din dus, cu halatul meu de baie, cu parul strins cu clamele mele, cu papucii mei. Si linga ea, in pat, era, somnoros, barbatul meu. Ea, la 6 dimineata, mi-a zimbit si mi-a spus „Buna dimineata, musafir de dimineata!“.

Un alt interviu de suflet: Stela Popescu. “Cind ramii vaduva la 40 de ani, viata e in fata ta. Esti inca femeie tentanta. Dar cind ramii vaduva la 65 de ani, e foarte dificil. La 65 de ani nu mai contezi ca femeie. Eu simt asta din partea barbatilor. Te respecta, te plac, te admira, dar nu te doresc. ”

Bucuresti, 5.06.2006

{mosloadposition user10}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *