Baby Boom Show Virtual

Talent românesc recunoscut la nivel internațional

Directorul de HR al GroupM devine Senior HR Advisor în cadrul agenției MediaCom EMEA

Ana-Maria Bălan, unul dintre profesioniștii români de HR din industria de publicitate și media, este recrutată la nivel internațional.

Cu peste 17 ani de experiență în industria de HR și cu 6 ani de practică în industria de publicitate, Ana-Maria Bălan este numită Senior HR Advisor la nivel regional, în cadrul MediaCom, agenție de media parte din GroupM.

Anterior acestei numiri, Ana-Maria a ocupat funcția de Director de HR în cadrul GroupM România. Din această poziție, a coordonat dezvoltarea strategiei de resurse umane, cu accent pe programe speciale de recrutare, motivare, dezvoltare și retenție.

Ana-Maria Bălan
Ana-Maria Bălan

Contribuția Anei la consolidarea unei echipe bine structurate în cadrul GroupM se traduce printr-o creștere a numărului de angajați cu aproximativ 50%, în concordanță cu dezvoltarea business-ului. De asemenea, Ana-Maria a inițiat și coordonat proiecte de responsabilitate socială care au contribuit în mod direct la consolidarea imaginii de angajator de top a GroupM, pe piața locală.

Începând din această lună, Ana-Maria va fi direct implicată în dezvoltarea strategiei MediaCom, la nivel de Grup, cu un rol strategic în dezvoltarea business-ului. La baza oricărui business functional pe termen lung stă un sistem de resurse umane bine pus la punct, vizionar, aplicat de oameni care ies din standardele de HR tradițional și care caută soluții adaptate prezentului.

Din această perspectivă, Ana-Maria va crea și va livra soluții inovatoare pentru angajații din țările din regiunea EMEA și va contribui la dezvoltarea brandului de angajator al MediaCom la nivel global.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *