Începe Târgul de Turism al României la ROMEXPO

Premieră inedită: DERTOUR introduce plata cu suveniruri la Târgul de Turism

10 magneți de frigider aduc o reducere suplimentară de 100 de euro la cumpărarea unei vacanțe Early Booking marca DERTOUR¹

Vești bune pentru amatorii de vacanțe. Începând de joi, la Târgul de Turism al României (20-23 februarie), cei care vor să își cumpere o vacanță au la dispoziție un nou mod inedit de plată: cu magneții de frigider din vechile vacanțe.

Astfel, cine vine la standul DERTOUR la Târgul de Turism cu 10 magneți din vechile vacanțe, primește 100 EUR reducere la cumpărarea unei noi vacanțe, la alegere din cele Early Booking marca DERTOUR.¹

Cei care vor să plătească cu suveniruri pot alege din destinații populare și foarte iubite de români, precum Turcia, Grecia sau Spania, sejururi în fascinantele Tunisia și Egipt sau pe meleaguri exotice, precum Bali – care are sezon vara, sau Thailanda, faimoasă pentru plajele paradisiace și cele mai spectaculoase apusuri.

Plata cu magnetii_DERTOUR

„Invităm românii să-și convertească micile amintiri din vechile vacanțe în bani pentru una nouă, oferindu-le acest mod inedit de plată. Cu atâtea oferte și destinații, ai toate șansele să rămâi cu capul în noua vacanță.
Ne-am pregătit și la această ediție a Târgului de Turism cu pachete avantajoase pe toate gusturile, în destinații cât mai diverse, ca fiecare să-și poată alege vacanța perfectă”, spune Cosmin Marinof, CEO Travel Brands, operator al brandului DERTOUR în România.

Oferta este valabilă numai la standul DERTOUR, la cumpărarea unei vacanțe pe loc, în limita a 40 de vouchere pe tot parcursul Târgului de Turism, oferite sub forma a 10 vouchere pe zi. Regulamentul campaniei pot fi consultat pe www.dertour.ro.

Peste 300 de expozanți vor veni la Târgul de Turism al României de la Romexpo, ediția de primăvară, care va avea loc între 20 și 23 februarie 2020, fiind cel mai mare eveniment de turism din țară, ce reunește agenții de turism, tour-operatori, branduri de turism puternice din toată Europa, care oferă publicului promoții pentru destinații variate și fascinante, din țară și din străinătate.

DERTOUR este lider în turismul românesc și oferă românilor un portofoliu foarte divers de vacanțe la prețuri de discounter, funcționând pe conceptul de travel hipermarket.

Despre DERTOUR

DERTOUR face parte din grupul DER Touristik Group, unul dintre liderii industriei de turism din Germania. Are sediul în Köln, peste 130 de companii și a generat un venit total de 6,7 miliarde de euro în 2018. Are o echipa de 10.900 de persoane în 16 țări europene.

În fiecare an, peste 10 milioane de turiști aleg vacanțele organizate de unul dintre turoperatorii și specialiștii Grupului: Dertour și ITS în Germania; Kuoni & Helvetic Tours; Exim Tours și Kartago Tours în Europa de Est; Apollo în Scandinavia; precum și Kuoni în Marea Britanie și Franța.

Rețeaua numără aproximativ 2800 de agenții de turism – incluzând liderul de piață din Germania DER Reisebüro – și vânzări online. DER Touristik Group încorporează cinci branduri hoteliere, un furnizor de servicii de călătorie, o companie aeriană și DMC cu 61 de birouri în 26 de locații. Pentru mai multe informații, consultați: www.dertouristik.com.

Dertour aduce în România promisiunea unei oferte variate de produse turistice, a siguranței și a calității germane.

Parte a grupului german REWE, Dertour a preluat în septembrie 2019 activitățile de turism ale Grupului Eurolines, devenind astfel lider al pieței din România.

¹ Ofertă valabilă în fiecare zi de târg (joi, 20.02 – duminică, 23.02), în limita 40 de vouchere, oferite sub forma a 10 vouchere pe zi, la vacanțe cumpărate pe loc. Regulamentul pe www.dertour.ro.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *