free download 78 travel guides written by experts

Surpriza Trident din Sibiu

La 6 luni de la inaugurare, supermarketul Trident din Sibiu a fost declarat în unanimitate cea mai plăcută surpriză a amatorilor de shopping din oraş

Deschis în decembrie 2006, supermarketul Trident din Sibiu este atipic pentru reţeaua de hypermarketuri dezvoltată până în prezent de operatorul sibian de big retail, în acelaşi timp, o supriză plăcută de ambele părţi: Trident şi noii săi clienţi.

Supermarketul Trident din Sibiu este al patrulea centru comercial de top pentru compania Trident Trans Tex care a verificat “reţeta succesului Trident” şi într-un spaţiu de dimensiuni mai mici decât cele pe care erau obişnuiţi să le administreze. Cifra de afaceri lunară de aproximativ 800.000 de euro reflectă în mod clar cât de popular este magazinul din strada Vasile Aaron, iar un studiu neoficial realizat de o publicaţie locală l-a clasat pe primul loc între supermarketurile favorite din Sibiu.

Organizat în raioane bine delimitate, cu un evident accent pe prospeţimea produselor pe care le comercializează, în supermarketul Trident din Sibiu clientii beneficiaza de o sortimentaţie variată de legume-fructe, lactate, carne proaspătă şi mezeluri. Nu sunt uitate însă nici sectoarele de alimente de bază şi congelate, sucuri, apă, băuturi, dulciuri, produse cosmetice şi pentru curăţenia casei, confecţii, electrocasnice şi decoraţiuni interioare. Toate acestea prezentate într-un spaţiu generos şi modern amenajat, apreciat de toţi clienţii pentru curăţenia şi confortul pe care le inspiră, dar şi pentru senzaţia de supermarket prietenos, aproape de consumator.

Supermarketul Trident din Sibiu face parte din reţeaua cu acelaşi nume care mai deţine un megamarket de 3800 de metri pătraţi în Mediaş şi două hypermarketuri cu suprafeţe de 4500 şi respectiv 5000 de metri pătraţi în Deva şi Sf. Gheorghe. Cifra de afaceri a companiei a înregistrat o dublare în 2006 faţă de 2005, iar pentru 2007 oficialii Trident Trans Tex previzionează o evoluţie similară.

Bucuresti, 8.06.2007

{mosloadposition user10}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *