free download 78 travel guides written by experts

Surpriza de 1 iunie pentru copiii de la Spitalul M.S. Curie din Capitala:

Spiderman, Batman si Superman au venit la geamurile copiilor, coborand pe fatada cladirii de 7 etaje!

· Surpriză de proporții, astăzi, de Ziua Copilului pentru cei peste 300 de copii internați la spitalul Marie Curie: Spiderman, Batman și Superman le-au bătut la geamuri și le-au oferit cadouri;
· Trei alpiniști utilitari îmbrăcați în costume de super-eroi au coborât în rapel cele 7 etaje ale clădirii Spitalului Clinic de Urgență pentru copii Marie Curie din Capitală;
· Acțiunea de Ziua Copilului a fost organizată de Europa FM și face parte din campania „Nu ești singur pe lume”, o campanie care își propune să declanșeze o reacție în lanț de fapte bune la nivel național.

De Ziua Copilului, Europa FM a pus la cale „Operațiunea Spiderman” în cadrul campaniei umanitare „Nu ești singur pe lume”: trei alpiniști îmbrăcați în costume de super-eroi – Spiderman, Batman și Superman – au coborât pe fațada clădirii Spitalului clinic de Urgență pentru copii M.S. Curie din Capitală, spre deliciul celor peste 300 de copii care se află internați în instituția medicală.

Cei trei super-eroi au coborât cele 7 etaje ale spitalului și au oferit cadouri copiilor: cărți de colorat, creioane și jucării dar și medalii de super-erou!

Surpriza a fost una de proporții, toți copiii au făcut poze cu super-eroii lor preferați și au uitat pentru câteva ore de faptul că se află într-un spital. Cele mai emoționante momente au fost la vizita super-eroilor în secția de Oncologie Pediatrică, unde micuții luptă în fiecare zi, cu ajutorul medicilor, ca să înfrângă această boală grea. „Adevărații super-eroi sunt acești copilași cărora viața le-a adus o încercare cruntă, dar sunt niște luptători! Am văzut asta în ochii lor. Sunt foarte fericit că le-am adus o clipă de bucurie și că am putut să le dăruim câteva ore în care să uite complet de faptul că se află într-un spital și să se poată bucura de frumusețea copilăriei, așa cum trebuie să fie ea: fără griji și scăldată în povești cu final fericit”, a mărturisit emoționat Toader Păun, realizatorul emisiunii Clubul de Seară de la Europa FM.

Mulțumim pentru sprijinul acordat în realizarea acestui eveniment companiei Alpin Max, ai cărei alpiniști au dat viață celor trei personaje – Spiderman, Batman și Superman, precum și Raiffeisen Bank, Editura Litera, librăriile Cărturești și IPB – Superstore de papetărie.

Acțiunea de 1 iunie organizată de Europa FM face parte din campania de responsabilitate socială „Nu ești singur pe lume”, o campanie pe care postul de radio a lansat-o oficial în martie 2013 și prin intermediul căreia Europa FM își propune să declanșeze o reacție în lanț de fapte bune la nivel național.

Campania este susținută de peste 20 de artiști și personalități din România, printre care Loredana, Smiley, Andra, Puya, Cornel Ilie de la Vunk, Monica Anghel, Alexandru Arșinel, Ivan Patzaichin și Camelia Potec.

Detalii pe www.nuestinsingur.europafm.ro.

Bucuresti, 01.06.2013
{mosloadposition user9}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *