metalshow

Surprinde-i pe micii fashioniști chiar de ziua lor – TEZYO oferă reduceri de 25%

Vara începe cu o veste bună: multibrandul TEZYO, din rețeaua Otter Distribution, oferă reduceri de 25%, la toate produsele pentru copii.

În perioada 31 mai – 5 iunie, TEZYO invită părinții la o sesiune de shopping pentru cei mici, pentru a achiziționa cele mai șic și comode perechi de pantofi, de la branduri cunoscute la nivel internațional. Gama de încălțăminte pentru copii este realizată din materiale rezistente, de calitate superioară, menită să ofere confort și libertate de mișcare celor mici, atunci când se joacă. Toate produsele pentru copii sunt reduse cu 25%, în rețeaua de 36 de magazine.

De Ziua Copilului, surprinde-i și bucură-i pe cei mici, cu un cadou pe placul lor. Alege din multitudinea de articole din gama pentru copii și profită de cele mai avantajoase prețuri. La TEZYO vei găsi o colecție variată de încălțăminte, de la branduri internaționale, care îți aduc cele mai în vogă modele pentru garderoba celor mici.

TEZYO reduceri

Fie că ești în căutarea unor sandale neobișnuite, fie că îți dorești sneakerși cu un model clasic, la TEZYO poți să alegi din diversitatea articolelor, care se pliază pe toate gusturile și completează perfect ținuta celui mic, cu modele de încălțăminte confortabilă, utililă și rezistentă care se regăsește în ultimele trenduri în materie de modă.

În colecția de vară predomină nuanțele vibrante, cu imprimeuri îndrăznețe și aplicații haioase, ce face ca fiecare model să fie atractiv pentru cel mic. Se remarcă modele cool, în diferite stiluri și design-uri, care combină culori aprinse și mixuri de printuri și materiale. Campania promoțională este un motiv în plus de a reînnoi garderoba celor mici, cu ultimele piese must-have din colecție.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *