free download 78 travel guides written by experts

Supertransformare la “Te cunosc de undeva!”

Baietii de la Mandinga fac senzatie, imitandu-le pe fetele de la Spice Girls

Cei de la Mandinga vin la "Te cunosc de undeva!" ca sa se transforme in Spice Girls si sa cante, alaturi de solista lor, Elena Ionescu, "Wannabe". E inutil de spus cat de mult s-au amuzat baietii in camerele transformarilor, pe masura ce deveneau femei, si cate glume s-au facut pe seama infatisarii lor de… domnisoare. Iar bucuria lor de a incerca o asemenea experienta se va vedea sambata, 12 aprilie, pe scena, doar la "Te cunosc de undeva!"

"Sunt foarte mandri de experienta asta. Le-a placut extraordinar de mult aici, la "Te cunosc de undeva!" Au poze cu ei in rolul celor de la Spice Girls, pe telefon, si le arata la toata lumea. Iar Vali (n.n. saxofonistul cunoscut sub numele Zach, cel care va fi Emma Bunton si care a primit cele mai multe aprecieri legate de felul cum arata ca… femeie) a fost senzatie!", povesteste Elena Ionescu, solista trupei Mandinga. In afara momentului special pe care-l va sustine sambata aceasta, concurenta noastra se va transforma in Bon Jovi si va canta "Always".

Cum se descurca Mandinga in rolul unor domnisoare, vedeti sambata, 12 aprilie, de la ora 20.30, la "Te cunosc de undeva!"

Bucuresti, 10.04.2014
{mosloadposition user9}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *