metalshow

SuperBingo Metropolis aduce un Craciun de milioane (in euro)

Ţociu şi Palade au fost din nou premianţi ai audienţelor

SuperBingo Metropolis a dăruit premii uriaşe, la Antena 1, în apropierea Crăciunului, într-o seară plină de surprize şi de bucurii. Sărbătorile vor fi extraordinar de bogate pentru un concurent norocos care a câştigat Marele Premiu, în valoare de 52 de miliarde de lei, ceea ce înseamnă peste 1,2 milioane de euro!

La SuperBingo Metropolis, în seara de duminică, 20 decembrie, Moş Crăciun a venit mai devreme şi s-a dublat într-un cuplu haios şi simpatic, numit Ţociu şi Palade. Cei doi au vorbit la telefon cu mulţi români norocoşi care şi-au lăsat cadourile de Crăciun în seama emisiunii SuperBingo Metropolis.

Astfel, din nou Antena 1 a fost lider de audienţă. În intervalul 21.57- 01.16, Super Bingo Metropolis a fost urmărit de 365.000 de români, obţinând un rating de 5.4% şi 19.1% share. Pe locul 2 s-a aflat din nou Pro tv cu 4.1% rating, 14.4% share şi 275.000 de telespectatori. Pe locul 3 s-a clasat TVR 1 cu 1.4% rating, 4.9% share şi 93.000 de telespectatori. Datele au fost furnizate de GFK România şi sunt valabile pentru targetul 15-54 urban. Minutul de aur a avut loc la ora 22.50 când la Ţociu şi Palade s-au uitat 1.050.000 de telespectatori, Antena 1 având un rating de 9.0% şi 22.4% share. (target all urban).

Pentru că sărbătorile merg de minune cu cadouri multe şi bogate, mulţi concurenţi dintre cei care au cumpărat cartoane vor putea oferi în acest an daruri mari şi din suflet. Ultima ediţie SuperBingo Metropolis a fost cea mai darnică dintre toate de până acum, 6.795.670 lei adica peste 1,6 milioane de euro.

Cea mai norocoasă comună din România este Bărbuleşti. Ţociu şi Palade au acordat acolo, până acum, trei premii şi, culmea, cei trei câştigători sunt prieteni de familie! Robert  Duduveica, din Bărbuleşti, a intrat aseară în posesia premiului câştigat la ediţia trecută. Are doi băieţi şi, până să câştige la Super Bingo Metropolis, locuia împreună cu cei opt fraţi şi cu părinţii, în total 14 persoane, într-o casă cu trei camere. Familia Duduveica va intra acum în noul an cu planuri pentru o nouă locuinţă, numai a lor.

Domnului Ciorbă, din Satu Mare i s-a potrivit zicala „Norocul este chior dacă te uiţi la Observator!”. Aşa a aflat el că în spatele numărului 24 de pe panou se afla miliardul şi s-a transformat imediat într-un câştigător SuperBingo Metropolis.

Ediţia din 27 decembrie pregăteşte suprize şi mai mari pentru români. Telespectatorii SuperBingo Metropolis vor avea şanse de două ori mai mari de a intra în noul an de două ori mai bogaţi decât până acum. Ţociu şi Palade măresc premiile şi oferă telespectatorilor un început de 2010 plin de bucurii.

Românii sunt hotărâţi să ia premii cât mai mari, drept dovadă că îşi cumpără cartoane portocalii, pentru ediţia specială din 27 decembrie, când premiile se vor dubla. Mulţi concurenţi contactaţi telefonic şi-au mărit premiile numai pentru că se aflau deja în posesia cartoanelor speciale pentru următoarea ediţie.

De-a lungul lunii decembrie au fost puse în vânzare cartoane pentru ultima ediţie din an, iar momentul mult-aşteptat de revărsare a premiilor va avea loc într-un decor special, de sărbători. SuperBingo Metropolis plănuieşte să încheie anul cu premii mari şi să ofere concurenţilor o intrare în 2010 cu buzunarele cât mai pline, ca să le meargă bine tot anul.

Bucuresti, 21.12.2009

{mosloadposition user9} {mosloadposition user10}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *