celula de arta octombrie

Stresul și „dramele din orice” – concept inovativ pentru lansarea MagneVie Stress Resist®

Sanofi, companie lider pe piața farmaceutică din România, anunță lansarea MagneVie Stress Resist® – formulă inovatoare, cu dublă acțiune în controlul stărilor de stres: crește rezistența la stres și nivelul de energie al organismului!

Conform unui studiu recent¹, 98% dintre românii din mediul urban declară că sunt afectați de stres. Majoritatea persoanelor incluse în studiul realizat de Ipsos în noiembrie 2018 au manifestat cel puțin un simptom cauzat de stres în ultimele 6 luni.

Stresul apare atunci când se produce un dezechilibru între acțiunea factorilor externi asupra organismului și capacitatea reală de răspuns a acestuia, tradus prin simptome ca oboseală, nervozitate, suprasolicitare fizică și psihică.

Magne Vie

Stilul de viață actual a făcut ca stresul să devină o parte din cotidian și ne determină uneori să transformam situații care în mod normal nu ne-ar deranja, în unele percepute ca fiind cu adevărat dramatice. Acesta este momentul când simptomele stresului devin deranjante în viața de zi cu zi, iar persoanele afectate decid să intervină, încercând să controleze stările de stres prin diverse metode.

„De multe ori, perioadele solicitante sunt parte a stilului de viață modern si nu pot fi evitate. Acestea sunt momentele când stresul generează un răspuns disproporționat, neadaptat la stimulii normali. Pentru a veni în întâmpinarea românilor care s-ar putea confrunta cu astfel de momente, lansăm în România formula MagneVie Stress Resist® sub conceptul „drame din orice”, care sintetizează creativ situațiile negative cauzate de intensificarea simptomelor asociate stresului”, a declarat dr. Iulia Rosian – General Manager Consumer Health Care, Sanofi Romania & Moldova.

„Cum ne afectează stresul, de fapt? Stresul este un răspuns reflex al organismului, cuprinzând 3 faze²,³: prima fază – reacția de alarmă, în care apare mobilizarea energiei și începe consumul de magneziu; urmează faza de rezistență – în care apare adaptarea la stres și începe să se instaleze deja oboseala fizică și psihică și ultima fază, epuizarea – în care rezervele fizice, psihice și biologice sunt deja consumate”, a declarat dr. Lorena Petcu – Medical Lead Consumer Health Care, Sanofi Romania & Moldova.

MagneVie Stress Resist® este o formulă inovatoare de extracte naturale, minerale și vitamine cu dublă acțiune în controlul stărilor de stres și oboseală: crește rezistența la stres și nivelul de energie al organismului.

MagneVie Stress Resist® conține extract de Rhodiola Rosea, magneziu marin japonez și vitaminele B6 și B9 și intervine în cele 3 faze ale stresului, pentru a sprijini organismul să răspundă adaptat perioadelor aglomerate și solicitante.

Pentru mai multe detalii, accesați website-ul campaniei: www.dramadinorice.ro.

Știați că Rhodiola Rosea

· ESTE SUPRANUMITĂ ȘI ‘’RĂDĂCINA DE AUR’’
o Este o plantă medicinală, specifică regiunilor reci ale lumii;
o Crește pe stânci din mare și pe munți, la altitudini de până la 2280 m;
o Utilizată în Rusia și țările nordice, de secole, pentru a îmbunătăți rezistența oamenilor la condițiile vitrege, stresante, de viață.
· ESTE CUNOSCUTĂ DIN CELE MAI VECHI TIMPURI
o Vikingii o numeau ‘’Roseroot’’ și o utilizau pentru a-și spori rezistența și forța fizică;
o Împărații chinezi organizau expediții pentru a o obține din Siberia.
· ESTE O PLANTĂ ‘’ADAPTOGENĂ’’
– Ajută organismul să-și crească rezistența la stres, cauzat de factori fizici, chimici sau biologici;
– Conține 140 de principii active, printre care Rosavin , care este implicat în efectele benefice antistres;
– Reglează activitatea hormonilor de stres: cortizol, adrenalină, noradrenalină.¹,²
· SPRIJINĂ ORGANISMUL ÎN CELE 3 FAZE ALE STRESULUI³
– Reduce sensibilitatea organismului la stres;
– Prelungește faza de rezistență la stres – păstrând nivelul normal de performanță;
– Ajută la evitarea fazei de epuizare.

¹ Olsson et al. Planta Med. 2009 Feb; 75(2):105-12.
² Pharmaceuticals 2010, 3, 188-224; doi:10.3390/ph3010188Feb;75(2):105-12
³ SY Tan, A Yip. Singapore Med 2018; 59(4): 170–171.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *