free download 78 travel guides written by experts

Strategia Dunarii pe intelesul oamenilor de afaceri

Editie Speciala "SCOALA BANILOR EUROPENI"- Romexpo, 28 iunie 2012

Modul practic in care mediul de afaceri si sectorul academic se vor putea bucura de oportunitatile oferite de Strategia UE pentru Regiunea Dunarii (SUERD) va sta in centrul prezentarilor si discutiilor ce vor avea loc in contextul marcarii Saptamanii Europene a Dunarii, cu ocazia desfasurarii unei editii speciale a SCOLII BANILOR EUROPENI, in cadrul Targului International Dunare-Delta, la Bucuresti – ROMEXPO – Pavilion C1, in data de joi, 28 iunie 2012, orele 15.00.

Organizatorul principal este Grupul de Actiune "Dezvoltare Integrata: Dunare-Marea Neagra", coordonat de Fundatia EUROLINK-Casa Europei, fondat in cadrul Consiliul Consultativ al SUERD din cadrul Ministerului Afacerilor Externe. O serie de propuneri de proiecte de cooperare internationala va fi lansata cu acest prilej, in domenii precum regenerare urbana, bio-agricultura si inovare social-economica.

Informatii suplimentare asupra agendei complete pot fi consultate pe siteul www.HouseofEurope.ro sau solicitate la tel./fax: 021.2304997 sau e-mail: info@houseofeurope.ro.

Parteneri media: CalendarEvenimente.ro, CaleaEuropeana.ro, Comunicatii Mobile, Finantare.ro, SmartFinancial.ro, NewsChannel.ro, Tribuna Economica, Economie si Administratie Locala, Euroconsultanta-Ghidul Firmei, ClubAfaceri.ro, BrandInfo.ro, GhiseulBancar.ro, PRwave.ro, ComunicateMedia.ro, Early Warning Support – "EU-RO Clearing Funds".

Bucuresti, 27.06.2012

{mosloadposition user9}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *