free download 78 travel guides written by experts

“Straini in Noapte” pe 30 noiembrie

Vreau Bilet va invita la ultimele reprezentatii ale piesei “Straini in Noapte”, piesa ce a cucerit toate tara prin interpretarea desavarsita a lui Florin Piersic si a Emiliei Popescu. Cei doi au oferit viata personajelor lor, pe parcursul a peste 2 ani, impresionand prin fiecare replica sau gest ce spun intotdeauna mai mult decat o mie de cuvinte.

Emotiile pe care cei doi le-au indus publicului au fost de fiecare data magnifice, spectatorii regasindu-se in multe dintre situatiile “Montagne-Russe-ului” (numele original al piesei). O  piesa despre identitate, care se dezvaluie ca o papusa ruseasca, plina de umor, care se apropie insa de ultimele sale reprezentatii.

i sfatuim pe cei ce nu au vazut-o inca sa nu piarda aceasta bijuterie a teatrului romanesc! Pe data de 30 noiembrie la Opera Nationala Bucuresti, incepand cu ora 19.00, cei doi actori vor reda nostalgia clipelor frumoase ale tineretii, placerea dulce a prezentului la orice varsta si fiorii unor momente impresionante prin intermediul unei experiente de neuitat.

Preturile biletelor variaza, in functia de categoria de loc, astfel: Cat. I – 53 Lei, Cat II – 42,4 Lei si Cat. II – 21,2 lei. Din cauza cererii foarte mari, pentru acest spectacol nu se fac rezervari online, astfel ca biletele pot fi achizitionate doar de la Magazinul Vreau Bilet din Unirea Shopping Center et. 2 si de la casa de bilete a Operei Nationale Bucuresti. 

Bucuresti, 03.11.2009

{mosloadposition user9} {mosloadposition user10}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *