Find your $100k business idea in 10 days and get the first clients fast

“Straini in Noapte” pe 30 noiembrie

Vreau Bilet va invita la ultimele reprezentatii ale piesei “Straini in Noapte”, piesa ce a cucerit toate tara prin interpretarea desavarsita a lui Florin Piersic si a Emiliei Popescu. Cei doi au oferit viata personajelor lor, pe parcursul a peste 2 ani, impresionand prin fiecare replica sau gest ce spun intotdeauna mai mult decat o mie de cuvinte.

Emotiile pe care cei doi le-au indus publicului au fost de fiecare data magnifice, spectatorii regasindu-se in multe dintre situatiile “Montagne-Russe-ului” (numele original al piesei). O  piesa despre identitate, care se dezvaluie ca o papusa ruseasca, plina de umor, care se apropie insa de ultimele sale reprezentatii.

i sfatuim pe cei ce nu au vazut-o inca sa nu piarda aceasta bijuterie a teatrului romanesc! Pe data de 30 noiembrie la Opera Nationala Bucuresti, incepand cu ora 19.00, cei doi actori vor reda nostalgia clipelor frumoase ale tineretii, placerea dulce a prezentului la orice varsta si fiorii unor momente impresionante prin intermediul unei experiente de neuitat.

Preturile biletelor variaza, in functia de categoria de loc, astfel: Cat. I – 53 Lei, Cat II – 42,4 Lei si Cat. II – 21,2 lei. Din cauza cererii foarte mari, pentru acest spectacol nu se fac rezervari online, astfel ca biletele pot fi achizitionate doar de la Magazinul Vreau Bilet din Unirea Shopping Center et. 2 si de la casa de bilete a Operei Nationale Bucuresti. 

Bucuresti, 03.11.2009

{mosloadposition user9} {mosloadposition user10}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *