free download 78 travel guides written by experts

Stop trafic! Bulevardul Kiseleff devine Via Sport

Bucurestiul intra in vacanta! Via Sport este proiectul prin care Bulevardul Kiseleff se transforma timp de patru weekend-uri consecutive intr-un spatiu neconventional, usor accesibil, dedicat sportului si divertismentului.

Intre 16 iulie si 8 august, de vineri seara pana duminica dupa-amiaza Kiseleff-ul se inchide, iar bucurestenii sunt invitati sa ia parte la activitati sportive in aer liber precum: tenis de masa, tenis de picior, badminton, baschet, fusbal si sa foloseasca pistele pentru biciclisti.

Pentru prima data in capitala o artera centrala din inima orasului spune NU traficului transformandu-se in cea mai mare arena neconventionala de sport.

Ideea proiectului semnat de Eventness pleaca de la un studiu efectuat de 360insights in care se precizeaza ca in aceasta vara 3 din 10 bucuresteni vor renunta la concediu.

Cu totii ne dorim ca vara sa ne bucuram de vremea frumoasa cat mai mult timp. Asadar, de ce sa ne izolam intr-un spatiu amenajat de regula la interior pentru activitati favorite? Sau de ce sa ne straduim sa cautam un teren liber pentru a face sport, cand este atat de simplu sa mergem intr-un loc unde le avem pe toate, in aer liber si gratuit? Via Sport transforma Bulevardul Kiseleff in locul in care poti da o tura cu bicicleta, poti juca tenis de picior, baschet, badminton, sau te poti bucura de un moment de ragaz la o terasa.

“Via Sport este un proiect care marcheaza un pas natural pentru ceea ce se poate numi o capitala europeana, in adevaratul sens al cuvantului. Intr-un oras supra-aglomerat cum este Bucurestiul, Via Sport este o oaza de relaxare. Ne dorim ca acest proiect sa fie indragit de toti bucurestenii si sa devina o traditie de vara”. a declarat Dan Dumitrescu, Managing Partner – Eventness.

Proiectul semnat de Eventness este in linie cu preocuparile Primariei Municipiului Bucuresti in ceea ce priveste aducerea Bucurestiul mai aproape de capitalele civilizate si moderne ale lumii, motiv pentru care Via Sport devine o realitate incepand cu weekendul 16 – 18 iulie.

Astfel, cu ajutorul Eventness si al Primariei Municipiului Bucuresti, Bulevardul Kiseleff devine o alternativa de divertisment pentru bucurestenii care nu vor pleca in vacanta.

La finalul celor patru saptamani, Eventness si PMB vor dona intregul echipament logistic mai multor scoli din capitala.

Eventness: Via Sport/BTL/Baneasa Shopping City/Campionatul Mondial de Bucuresti/evenimente proprii/ fara nunti, botezuri si alte cumetrii.

Bucuresti, 16.07.2010

{mosloadposition user9}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *