free download 78 travel guides written by experts

Stirile Kanal D, invitate la celebrarea a 30 de ani de CNN

Kanal D Romania este alaturi de cele mai cunoscute televiziuni din lume la cea mai importanta conferinta dedicata mass-media, News Xchange, organizata anul acesta in Berlin.

Evenimentul marcheaza si implinirea a 30 de ani de activitate a celei mai importante televiziuni de stiri – CNN.

Nicoleta Dragusin, Executiv News Manager Kanal D, este prezenta la aceasta intalnire ce reuneste cele mai importante voci din peisajul media global. Jurnalista este corespondent in Romania pentru celebra televiziune de stiri si a urmat mai multe stagii de pregatire in Atlanta, Statele Unite ale Americii.

„News Xchange inseamna, in primul rand, o analiza amanuntita, facuta la cel mai inalt nivel, a evenimentelor de importanta globala! Drept dovada, cel mai mare workshop de deschidere a fost dedicat crizei imigrantilor. Cu greu gaseai un loc liber in sala, iar discutiile au mers de la situatia financiara a fiecarei tari in parte, pana la principiul solidaritatii: «trebuie sa fim oameni cu oamenii»", a declarat Nicoleta Dragusin.

Conferinta News Xchange continua la Berlin, iar Stirile Kanal D vor aduce informatiile importante din capitala Germaniei, prin intermediul trimisilor speciali Kanal D Nicoleta Dragusin si Rolf Vescan.

Bucuresti, 28.10.2015

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *