metalshow

Stella si Cabron ne transmit “Zambete calme”

Stella si Cabron ne transmit Ce faci atunci cand esti inconjurat de drame, cand dezamagirile se intalnesc la fiecare pas, iar cei carora le-ai oferit incredere au preferat sa o ignore?

Stella ne sfatuieste sa afisam un zambet calm pe buze cu care putem alerga “printre drame” si care ne ajuta sa mergem mai departe.

Artista tocmai a lansat o noua piesa, alaturi de Cabron, cu un ritm ce da dependenta si un mesaj personal care te face sa apasi instant butonul de “repeat”.

Vocea Stellei reuseste sa creeze un efect hipnotizant, iar interventia lui Cabron condimenteaza perfect piesa.

Muzica: Boier Bibescu, Stella Anita. Text: Boier Bibescu, Stella Anita, Cabron, Adrian Tutu. Editor: Roton Music Publishing / Ha Ha Ha Production © & (P) 2014 ROTON

"Muzica este un limbaj prin care reusesc sa exprim dincolo de cuvinte, chiar dincolo de sentimente… Zambete calme vorbeste despre lucruri care nu se vorbesc de obicei, despre suspiciuni, despre dorinte ascunse, despre ecoul strigatelor inimii, si ma bucur ca un artist cu un cuvant greu de spus cum e Cabron, a intrat in jocul meu si al lui Boier Bibescu, producatorul meu muzical", a declarat Stella.

Cabron a adaugat: "Imi propusesem demult sa fac o piesa cu Stella si, iata, ca s-a nimerit ca Zambete calme sa fie piesa potrivita… poate nu intamplator!"

Bucuresti, 13.11.2014

{mosloadposition user9}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *