metalshow

Stefano Parisi este noul Managing Director pentru Bridgestone Europa, Regiunea Sud

Bridgestone Europa (BSEU) anunță o nouă intrare în managementul Regiunii Sud, cu scopul de a consolida guvernanța corporativă și cultura de afaceri internaționale ale companiei.

Regiunea Sud, una dintre cele 6 regiuni comerciale ale grupului Bridgestone, cuprinde 14 ţări, dintre care România ocupă locul al doilea ca importanță, după Italia.

Stefano Parisi ocupă din data de 2 noiembrie poziția de Managing Director pentru Bridgestone Europa, Regiunea Sud, urmând să coordoneze operațiunile grupului din cele 14 țări ale regiunii – inclusiv Italia și cei 200 de angajați.

Laurent Dartoux, Senior Vice-Președinte Marketing și Vânzari Bridgestone Europa, afirma cu privire la numirea lui Parisi în poziția de Managing Director: "17 ani de experiență în afacerea noastră și cunoștințele sale de pe piața italiană și din afară, l-au făcut pe Stefano candidatul ideal pentru a ghida activitățile viitoare ale uneia dintre cele mai importante șase Regiuni Bridgestone din Europa. Stefano, datorită experienței manageriale consolidate în Italia, Germania și în Europa de Est, va aduce pentru Bridgestone competențe extrem de valoroase în dezvoltarea afacerilor."

Stefano Parisi

După ce a absolvit Administrarea Afacerilor la Universitatea Bocconi, Parisi a câștigat 17 ani de experiență în industria de anvelope, deținând diverse funcții de răspundere în vânzări, în marketing și în management de divizii comerciale.

Începând din noiembrie 2015, Stefano deține rolul de Managing Director al Regiunii Sud, Bridgestone Europa.

Bucuresti, 02.12.2015

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *