free download 78 travel guides written by experts

Starul acestui sezon: Calima – masina de spalat cu o suprafata incorporata pentru uscatul rufelor

Casmirul, matasea sau o uscare urgenta a blugilor preferati? Calima, noua masina de spalat unica de la Electrolux, are grija de tot.

Calima este vedeta gamei de top oferita de Electrolux. Masina de spalat rufe este dotata cu o suprafata culisanta destinata uscarii hainelor. Amplasata deasupra masinii de spalat aceasta este dotata cu cateva programe de uscare printre care se numara si cele destinate tesaturilor din lana sau delicate. Suprafata este flexibila si poate fi extinsa pentru a cuprinde haine mai mari precum pulovere de lana, jeans sau prosoape.

“Conform unui studiu* recent, 92% dintre europeni intampina dificultati in uscarea rufelor proaspat spalate”, spune Carmen Georgescu, Marketing & Communicatons Manager Electrolux Romania. “Ajung sa isi intinda rufele la uscat pe podea, pe calorifer iar pentru uscarea rapida am descoperit ca utilizarea foenului este una din metodele adesea folosite. Drept urmare am creat Calima – o masina de spalat rufe care are incorporata o suprafata pentru uscat chiar si pentru cele mai delicate tesaturi precum matasea sau casmirul.”

Cum folositi Calima?

1. Amplasati piesa vestimentara pe care doriti s-o uscati pe zona destinata uscarii, aflata deasupra masinii de spalat;
2. Selectati tipul tesaturii si temperatura;
3. Prin gaurile mici asezate pe toata suprafata de uscat va fi eliberat aer fierbinte;
4. Aerul fierbinte va trece prin imbracaminte uscand-o in timpul selectat la inceputul programului (durata programului de uscare depinde de tipul tesaturii si de temperatura selectata).

Despre Calima

Calima este o masina de spalat rufe incadrata in clasa de top a produselor Electrolux si este dotata cu o suprafata culisanta pentru uscat. Masina de spalat rufe se incadreaza in clasa A+ de energie fiind un produs prietenos fata de mediul inconjurator.

De asemenea are caracteristici de ultima generatie care vor transforma spalatul rufelor intr-o joaca: functia Time Manager si Direct Spray precum si o serie de programe speciale pentru lana, matase, lenjerie, jeans si spalare de mana.

Calima (EWFM 12470W) este disponibila in Romania in magazinele de specialitate la un pret recomandat de vanzare de 2499 RON.

Ce nu stiati despre Calima…

· Siguranta 100% – Calima a trecut toate testele de siguranta astfel incat nu exista niciun risc atat pentru dumneavoastra sau pentru copii.
· Intretinere usoara – Suprafata de uscare se poate curata cu ajutorul unei lavete umede. In plus, nu trebuie sa va faceti probleme daca intra apa sau detergent prin orificiile suprafetei de uscat – acestea nu vor afecta cu nimic procesul de uscare al hainelor.
· Sistem independent – Masina de spalat rufe Calima si sistemul de uscare al acesteia functioneaza pe circuite diferite astfel incat una poate lucra fara cealalta.

Sursa: Studiul Electrolux Laundry a fost dezvoltat de catre Bonamy & Finch, o companie independenta de cercetare, in 2007.

Bucuresti, 25.06.2009

{mosloadposition user10}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *