free download 78 travel guides written by experts

Spotlight finalista la Green Awards

Spotlight este shortlist-ata la Green Awards 2008 Londra in categoria Best Green International Campaign cu campania „Sa pastram Apele Curate” dezvoltata pentru Administratia Nationala Apele Romane in cursul anului 2008. 

„O campanie pentru care nu vom lua un premiu de eficienta pentru ca va fi dificil de trecut gunoiul la capitolul rezultate. 500 de tone mai precis, aceasta este cantitatea de deseuri pe care Apele Romane le-a strans de pe luciul apei alaturi de voluntari si organizatii non-guvernamentale prin actiunile derulate pe parcursul anului 2008. Ne bucuram ca am avut ocazia sa contribuim creativ la aceasta treaba <> si ca acest efort a fost remarcat la un festival international ce incurajeaza astfel de initiative.” a declarat Ion Barbu, director de creatie Spotlight.

„Campania Sa pastram Apele Curate inceputa anul acesta trage un prim semnal de alarma asupra impactului pe care poluarea il are asupra apelor. Fara apa, nu exista viata. Fara apa curata, nu avem o viata sanatoasa. Acestea sunt principiile pe care vrem sa le transmitem. E incurajator sa stii ca acest lucru genereaza recunoastere si rezultate.” a declarat Marius Postelnicescu, directorul General al Administratiei Nationale Apele Romane.

Administratia Nationala „Apele Romane” administreaza apele din domeniul public al statului si infrastructura Sistemului National de Gospodarire a Apelor precum si infrastructura sistemelor nationale de veghe hidrologica, hidrogeologica si de monitorizare a calitatii resurselor de apa aflate in patrimoniul sau, in scopul cunoasterii si a gestionarii unitare pe ansamblul tarii, a resurselor de apa de suprafata si subterane.

Bucuresti, 20.10.2008

{mosloadposition user10}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *