free download 78 travel guides written by experts

Gustul Pilsner, de la Stejar Pilsner, pentru prima oara la PET

Stejar Pilsner lanseaza in premiera pentru Romania ambalajul PET de 2L, ce marcheaza o noua etapa in dezvoltarea marcii. Astfel, pentru prima oara, o bere Pilsner se regaseste in aceasta forma. Noua forma de prezentare a berii Stejar Pilsner face posibil ca avantajele acestui tip de ambalaj sa fie disponibile pentru consumatorii de bere din segmentul mainstream.

„Stejar Pilsner este o marca mainstream si avea nevoie de un ambalaj la PET care sa raspunda nevoii consumatorilor din acest segment. Cum acestia prefera ambalajele nereturnabile, era firesc sa avem si noi un PET. Mai mult, pentru a creste volumele Stejar Pislner si in canalul de retail si a consolida evolutia excelenta a acesteia din ultimele 5 luni, trebuia sa extindem oferta existenta pe piata prin introducerea Stejar Pilsner la PET”, a declarat Sandina Olteanu, Brand Manager Stejar Pilsner.

Materialele de calitate superioara din care este alcatuit PET-ul Stejar Pilsner, Polyshield si dop cu strat special protector, mentin mai mult timp prospetimea berii. Ambalajul nou lansat se diferentiaza in segmentul mainstream prin designul deosebit al sticlei cu emboss-ul vizibil in forma de stejar.

Pilsnerul Stejar este o bere masculina, cu un continut de alcool de 5.5%, placuta, racoritoare, numai buna de savurat in serile calduroase. Stejar la PET pastreaza avantajul gustului Pilsner – gustul intens al adevaratei beri cu caracter masculin. Desi continutul de alcool este usor mai mare decat al altor beri concurente, Stejar Pilsner ofera consumatorilor sai acelasi gust savuros si racoritor.

Stejar Pilsner este o bere putin mai inchisa la culoare decat majoritatea celorlalte beri Pilsner – galben auriu in loc de galben pal – si are un gust intens, barbatesc.

Berile Pilsner au fost, din punct de vedere istoric, primele beri blonde, curate, aurii – inainte toate berile fiind tulburi. Claritatea stralucitoare, culoarea aurie si luminozitatea au facut din Pilsner un succes imediat intr-o lume obisnuita doar cu berea nefiltrata. Prima bere Pilsner a fost Pilsner Urquell, creata in secolul al XIX-lea in orasul Pilsen, Bohemia (Cehia). In Germania, numele Pilsner desemneaza un stil particular, insa in Republica Ceha desemneaza originea ("urquel" insemana in germana "sursa originala").

In doar cateva luni de la lansarea noului Stejar Pilsner, vanzarile au crescut fata de aceeasi perioada a anului trecut (aprilie-august) cu 38 %.

Bucuresti, 20.10.2008

{mosloadposition user10}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *