free download 78 travel guides written by experts

Sporesc avantajele clientilor magazinelor PROFI

– B Banuti, pentru clienti fideli –

Reteaua de magazine PROFI lanseaza Banuti, pentru clienti fideli, noul sau program pe baza de carduri, prin care ii rasplateste pe cei care isi fac cumparaturile in oricare dintre cele 85 de magazine ale retelei din intreaga tara.

“Suntem hotarati sa le facem clientilor nostri viata cat mai usoara; astfel ei nu mai trebuie sa-si consume timpul numarandu-si punctele de fidelitate, acum denumite Banuti, aceasta operatie fiind facuta automat de noul program. Vestea inca si mai buna este ca ei vor obtine mai multa valoare pentru banii cheltuiti in magazin, caci Banutii pe care ii acumuleaza le permit sa-si cumpere colectii de filme pe DVD, bilete de loterie si multe alte lucruri,” a declarat Pawel Musial, directorul general PROFI Rom Food.

In cadrul noului program, cumparatorii acumuleaza Banuti pentru fiecare cumparatura pe care o fac, existand si o serie de produse care aduc un numar suplimentar de puncte bonus. Suma Banutilor acumulati poate fi folosita pentru a cumpara produsele din cadrul promotiei sau bilete de loterie prin care se pot castiga unul din cele 100 de iPad-uri sau 30.000 USD.

Termenii si conditiile noului program se gasesc pe site-ul oficial PROFI, la adresa www.profi.ro.

Reteaua de magazine PROFI este condusa de PROFI ROM FOOD, are peste 2250 de angajati in toata tara si este administrata de Enterprise Investors (EI), o companie cu vasta experienta in domeniul retail-ului si care, pana in prezent, a investit 220 milioane euro in astfel de afaceri.

Bucuresti, 05.04.2011

{mosloadposition user9}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *