metalshow

Specialistii pe tehnologii SAP s-au intalnit la Cluj, pentru al 3-lea an consecutiv

Conferinţa IT bazată pe tehnologii SAP, organizată de msg systems România, a reunit anul acesta la Cluj, 100 de specialişti SAP din 6 oraşe ale ţării: Bucureşti, Timişoara, Braşov, Sibiu, Târgu Mureş şi Cluj-Napoca.

Keynote speakers în cadrul celei de-a treia ediţii a conferinţei au fost Victor Ionescu, Senior IT Consultant msg systems Romqnia, Christian Lechner – Principal IT Consultant msg systems ag şi Florian Pfeffer – Lead IT Consultant msg systems ag. Toate prezentările din cadrul sesiunilor tehnice au fost completate de demo-uri live.

Ca şi noutate, în cadrul ediţiei din acest an, 20 de programatori cu experienţă au beneficiat de o sesiune practică în cea de-a doua zi a conferinţei, unde sub îndrumarea specialiştilor msg systems, au avut oportunitatea de a lucra și testa cele mai noi tehnologii SAP, prezentate în ziua anterioară a evenimentului.

"Contează foarte mult în domeniul IT, indiferent de limbajul de programare în care scrii cod, sa fii la curent cu cele mai noi tehnologii şi tendințe, fapt greu de îndeplinit în fiecare din proiectele curente. Cel puțin la fel de importantă e partea de socializare şi schimb de experienţe cu oameni din branşa ta. Acestea sunt premisele de la care am plecat, în 2012, când am decis să organizăm conferința IT bazată pe tehnologii SAP. Feedback-ul foarte bun al primelor ediţii şi creşterea semnificativă de la an la an a numărului de participanţi – în această toamnă numărul participanţilor înscrişi online este cu aproape 50% mai mare în comparaţie cu cel de anul trecut – ne motivează să investim şi mai mult timp în analiza şi pregătirea subiectelor pentru cei prezenţi la următoarele ediţii" – a declarat Horea Raţiu, Director Departament SAP în cadrul msg systems România.

msg systems România şi-a asumat un important rol în formarea şi consolidarea unei comunităţi active de specialişti SAP ABAP, în Cluj. Pe lânga conferinţa anuală bazată pe tehnologii SAP, renumitul eveniment la nivel mondial – SAP Code Jam, a fost adus în Cluj tot de către msg systems. Mai mult, pentru formarea specialiştilor în domeniu compania a demarat începând cu 2010 un program de dezvoltare a unei cariere în domeniul SAP, dedicat exclusiv studențiilor. Prin intermediul acestui curs, studenții au acces la cele mai noi instrumente și tehnologii de interes pentru însușirea și dezvoltarea competențelor în domeniul SAP: aplicații mobile, soluții cloud, baze de date in memory etc.

Bucuresti, 23.09.2015

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *