free download 78 travel guides written by experts

Soţia lui Vadim Tudor, într-un interviu emoţionant: “Mă duc la cimitir, mă cert cu el şi plâng”

În Vinerea Mare, de la ora 22:00, Antena Stars le aduce telespectatorilor o ediţie specială a emisiunii “Agenţia VIP”, ce va sta sub semnul emoţiei. Cristian Brancu va fi alături de soţia regretatului Vadim Tudor şi de cele două fete ale cuplului, Jeni şi Lidia, într-un interviu emoţionant despre omul în jurul căruia şi-au clădit întreaga existenţă. “Nici acum nu conştientizăm că el e la cimitir. La cuier sunt hainele lui, iar sus, pe hol, e geanta lui, celebra lui geantă neagră, exact în acelaşi loc în care el a lăsat-o!”, îi va povesti Doina Tudor lui Cristian Brancu, completând: “Ne-am trezit dintr-o dată goale sufleteşte. Sărbătorile nu mai au niciun farmec”.


Cu vădită durere în glas, familia tribunului va vorbi despre prăbuşirea lui de la sfârşitul vieţii. “Nu voia să arate că este învins de greutăţi, iar asta l-a doborât psihic rău de tot. Nu mai dormea noaptea!”, vor mărturisi fetele din viaţa lui Corneliu Vadim Tudor, povestind totodată şi momente frumoase petrecute împreună şi despre felul în care acesta le alinta. “Noi ne înţelegeam din ochi ce doreşte!”, va povesti Doina Tudor, care va mai spune că nu poate accepta dispariţia soţului său: “Mă duc la cimitir, mă cert cu el şi plâng. Îi spun tot ce am pe suflet şi îl cert. De ce a plecat şi m-a lăsat singură? M-am trezit singură şi hărţuită. Plec de la cimitir şi mă uit în spate, poate îl văd!”, va mai spune soţia sa.

Tot în această seară, de la ora 22:00, la Antena Stars, familia tribunului va vorbi şi despre momentul în care acesta a pierdut lupta cu viaţa, care a fost ultimul gest al lui Corneliu Vadim Tudor, făcut în locuinţa sa, dar şi despre gestul premonitoriu rarisim, poezia despre moarte, pe care a scris-o cu o săptămână înainte de a muri, de altfel, singura poezie pe care el a scris-o fără nicio ştersătură.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *