Shadow

Office Shoes anunță reduceri de până la 40% pentru Paște

Paștele este o perioadă excepțională pentru dăruit, pentru a bucura ziua oamenilor cu un cadou inspirat sau chiar pentru a-ți completa garderoba cu ținute, accesorii și încălțăminte noi. Branduri precum Cat, Converse, Gant, Geox, Lacoste, Napapijri, New Balance, Polo Puma, Skechers sau Vans și multe altele vor fi disponibile în această perioadă în oferta retailerului Office Shoes la prețuri special dedicate acestei sărbători.


Mai mult, Office Shoes are și o ofertă dedicată abonaților la newsletter. Până pe 17 aprilie, toți cei care se vor abona vor primi un cod promoțional care le asigură o reducere de până la 40%. Odată cu newsletter, sunt oferite și informațiile cu privire la toate brandurile disponibile la preț special. Astfel, cu o gamă atât de bogată de produse, cadourile și cumpărăturile personale de Paște n-au fost nicicând mai ușor de făcut.

În ceea ce privește stilul potrivit acestei perioade, tendințele pentru 2017 sunt orientate către o prezență cât mai bogată în cromatică alb-negru, dar și în culorile vibrante, electrice și metalice, care completează ținutele lejere de primăvară. În oferta Office Shoes sunt disponibile sute de modele potrivite fiecărui gust și fiecărei vestimentații. Tonul acestui an e despre atitudine cu accesorii, haine și încălțăminte pe măsură.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *