free download 78 travel guides written by experts

SOS Satele Copiilor Romania si DDB Romania aduc „cel mai important cuvant” in vietile copiilor

fara familie

DDB România anunțã lansarea uneia dintre cele mai ample campanii sociale de strângere de fonduri pentru organizația SOS Satele Copiilor România.

„Știm cã misiunea acestei campanii nu este deloc una simplã. Obiectivul este loializarea donatorilor și potențialilor donatori nu numai prin contribuții punctuale de Paște și Crãciun, ci prin contribuții lunare via sms. Credem în ideile simple și autentice și mai ales în puterea lor de a mobiliza oamenii cãtre a face bine. Practic, printr-un simplu sms la 8844, numãr disponibil în rețelele Orange și Vodafone cu sprijinul Asociației pentru Relații Comunitare, cu cel mai important cuvânt, „mama”, oricare dintre noi va putea face un bine. Cu fiecare 2 euro donați lunar, copiii din casele familiale SOS se vor bucura de familia pe care au gãsit-o la noi și vor avea în continuare acces la servicii de educație, sãnãtate și consiliere psiho-pedagocicã.” povestește Carmen Brumã, Manager Departament Strângere de Fonduri și Comunicare SOS Casele Copiilor România.

„Într-o categorie foarte creativã care mizeazã de cele mai ulte ori pe impactul poveștilor emoționale sau pe șocul concluziilor de tip extreme consequence, spotul nostru TV vine cu un mesaj simplu și lasã insight-ul sã vorbeascã de la sine: „mama” e cuvântul cel mai important în toate momentele cheie ale copilãriei. De la primul apelativ de alint, pânã la strigãtul în caz de ajutor și exclamația în caz de mândrie, „ma-ma”, „mamaaaa!” sau „maaaama” reprezintã codul universal prin care copiii filtreazã și trãiesc experiențele lor în raport cu lumea” explicã Roxana Memetea, Managing Partner DDB România.

SOS Satele copiilor – Mama from DDB Romania on Vimeo.

Spotul TV regizat de Hypno și produs de Top Sud Est Production este principalul element al campaniei „Cel mai important cuvânt” și este difuzat din 16 octombrie pe 24 de stații TV. Demersul social va fi susținut totodatã și prin online, cinema și în emisiunile „Teo Show” și „Draga mea prietenã”, de la Kanal D.

Bucuresti, 17.10.2014
{mosloadposition user9}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *