free download 78 travel guides written by experts

Solutia IT dezvoltata la Autoritatea Nationala a Vamilor a fost premiata

Soluţia IT dezvoltată la Autoritatea Naţională a Vămilor a intrat in competiţia celor mai bune proiecte internationale

Proiectul de eCustoms implementat de SIVECO Romania la Autoritatea Naţională a Vămilor este singurul finalist la categoria „Proiecte de dimensiuni medii” în competiţia IPMA 2011

Solutia eCustoms implementata de SIVECO Romania in cadrul Autorităţii Naţională a Vămilor (ANV) a intrat în finala marii competiţii internaţionale organizate anual de International Project Management Association.

Soluţia NCTS (New Computerized Transit System) este dezvoltată la nivelul Autorităţii Naţionale a Vămilor, a celor 8 Direcţii Regionale pentru Accize şi Operaţiuni Vamale (DRAOV) şi a celor 74 de Direcţii Judeţene pentru Accize şi Operaţiuni Vamale şi Birouri Vamale.

Implementarea de către SIVECO Romania a soluţiei eCustoms răspunde cerinţelor Comisiei Europene.

Sistemul IT destinat vămilor constă într-o suită de sisteme, interoperabile, integrate şi accesibile care ajută schimbul electronic de date în cadrul proceselor vamale de bază.

Cu ajutorul acestei soluţii informatice, sunt procesate zilnic peste 10.000 de documente electronice, sunt stocate anual în baza de date peste 1.000.000 de documente electronice, iar timpul mediu de răspuns la o cerere de date/informaţii s-a redus la câteva secunde.

„Suntem încântaţi de această nominalizare, cu atât mai mult cu cât avem singurul proiect care a întrunit standardele de excelenţă ale Asociaţiei Internaţionale de Management al Proiectelor. Soluţia noastră creşte eficienţa procedurilor de tranzit, accelerează şi securizează operaţiunile derulate în cadrul procedurilor de tranzit, îmbunătăţeşte comunicarea între administraţiile vamale şi previne fraudele vamale”, a declarat Dan Tuhar, directorul departamentului eCustoms din cadrul SIVECO Romania.

SIVECO Romania dezvoltă cu succes soluţia implementată la ANV şi la autorităţile vamale din Turcia şi Macedonia, asigurându-le astfel adaptarea tranzitului vamal la standardele şi cerinţele Uniunii Europene.

IPMA este autoritatea cea mai respectată în project management, juriul internaţional care girează competiţia anuală IPMA Gala Awards fiind renumit pentru profesionalism şi exigenţă. În acest an, competiţia celebrează a 25-a ediţie.

Despre IPMA

Infiintata in 1965 in Elvetia, IPMA® este cea mai mare organizatie non-profit pentru managementul organizatiilor si reprezinta mai mult de 50 de asociatii nationale de management de proiect, avand membri in Europa de Nord, America de Sud, Asia, Africa, Orientul Mijlociu si Australia.

IPMA ® promoveaza in mod activ managementul de proiect din intreprinderile si organizatiile din intreaga lume, incurajand obtinerea de performante in dezvoltarea si implementarea proiectelor de anvergura.

IPMA Excellence Award International Project este un eveniment in cadrul caruia se acorda anual premii celor mai bune echipe de proiect din lume. Juriul identifica exemple excelente de management de proiect si recunoaste proiectele inovatoare.

Mai multe informatii despre organizatie puteti obtine vizitand //www.ipma.ch.

Bucuresti, 27.09.2011

{mosloadposition user9}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *