free download 78 travel guides written by experts

SOFTEXPERT la BINARY 2006

Compania SOFTEXPERT din Craiova anunta participarea la editia din acest an a BINARY in calitate de invitat special la standul Microsoft, ca semn de apreciere pentru realizari in domeniul inovatiei tehnologice.

Se continua astfel un parteneriat inceput in urma cu 3 ani, timp in care SOFTEXPERT a beneficiat de suportul constant al Microsoft, putand astfel parcurge pasii de la intrarea in programul Empower ISV pana la stadiul de Microsoft Gold Certified Partner, devenind prima firma din Romania cu competenta Microsoft Mobility Solutions.

In cadrul expozitiei, firma va prezenta ultimele versiuni ale aplicatiilor EXPERT Mobile Agent (solutie SFA mobila pentru companiile de distributie), EXPERT Mobile Agent Pharma (solutie SFA mobila dedicata companiilor de distributie produse farmaceutice si parafarmaceutice) si MedEXPERT (solutie CRM mobila dedicata echipelor de promovare si merchandising din companiile farmaceutice).

Pe langa demonstratii practice, reprezentantii firmei vor oferi si informatii legate de implementarile existente, aplicatiile fiind folosite pana in prezent de un numar de peste 1200 de utilizatori, la firme cu echipe de vanzari sau promovare intre 10 si 350 de membri.

Vizitatorii se vor putea convinge concret de avantajele oferite de aceste solutii, atat din punct de vedere al ergonomiei si fiabilitatii, cat si din punct de vedere al cresterii eficientei activitatii.

Bucuresti, 29.09.2006

{mosloadposition user10}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *