free download 78 travel guides written by experts

Tango cu o coperta tridimensionala

Editia de octombrie a revistei Tango a iesit pe piata cu o coperta-premiera. In colaborare cu firma Bulgari, Tango a realizat prima coperta tridimensionala a unei publicatii din Romania. Cand o vezi, primul gand te duce la vederile japoneze care ne-au incantat copilaria. La o simpla miscare a pozitiei celui care priveste, imaginea celor doua vedete alese pentru aceasta editie, Jojo si Buzdugan, gliseaza fin si se transforma in imaginea a doua sticlute de parfum, Bulgari Pour femme si Bulgari Pour homme. Un barbat, o femeie. Un parfum masculin, un parfum de dama.

Proiectul, suficient de costisitor, a inceput in luna mai. In iunie a avut loc sedinta foto in studiourile artista, iar lunile iulie si august au fost rezervate productiei speciale a acestei coperte tridimensionale, intr-o tipografie din Franta, intrucat in Romania nu exista nici un furnizor pentru asemenea servicii, la o asemenea calitate. Suprapunerea ei prin alipire la corpul revistei, tiparite la Odorheiu Secuiesc, a necesitat si ea un timp si un efort suplimentar, asa ca aproape doua saptamani din luna septembrie, revista Tango s-a pregatit pe plaiuri romanesti pentru iesirea pe piata. Iar rezultatul spectaculos este acum, in octombrie, la toate chioscurile de ziare.

“Stiam ca in toamna vom relansa liniile clasice Pour Femme si Pour Homme. Ce alta revista puteam alege daca nu Tango, care are mereu pe coperta o femeie si un barbat? Practic, din Jojo si Buzdugan, coperta se transforma in Pour Femme si Pour Homme.” declara Dan Zybacsynski, Brand Manager Bulgari.

“Ma bucur enorm ca suntem realizatorii acestui proiect pentru ca, de fapt, miezul conceptului Tango include insasi impletirea a doua parfumuri, vorbeste mereu, prin cuvinte si fotografii, despre alunecarea inefabila, de la imagine la arome, de la imbratisare tangibila intre un barbat si o femeie la esenta volatila, splendida, persistenta, a dragostei”, spune Alice Nastase, director editorial Tango.

Tango este nu doar prima revista din Romania care participa la un asemenea experiment grafic, ci si una dintre primele reviste din Europa care apar pe piata cu o coperta tridimensionala.

Bucuresti, 29.09.2006

{mosloadposition user10}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *