free download 78 travel guides written by experts

Sofia Vicoveanca, cu ochii in lacrimi

Vezi ce a impresionat-o pe îndrăgita interpretă, duminică, la Gabi Firea Show!

Duminica aceasta, Sofia Vicoveanca, una dintre cele mai îndrăgite voci ale muzicii populare româneşti, îşi face povestea cunoscută la Gabi Firea Show. Înconjurată de oameni dragi, de nepoatele ei şi prieteni buni, artista va dezvălui lucruri nespuse dintr-o istorie de viaţă trăită frumos. Surprizele vor veni una după alta, artistei fiindu-i pregătite fel de fel de momente deosebite.

Unul dintre acestea chiar a impresionat-o până la lacrimi pe Sofia Vicoveanca, cântăreaţa dezvăluind astfel şi una dintre pasiunile ei. Este vorba despre balet, un spectacol pe care Sofia Vicoveanca îl urmăreşte cu emoţie de fiecare dată, savurând fiecare secundă.

Invitată în platoul emisiunii a fost şi balerina Monica Cherecheş care a pregătit un moment deosebit de balet pentru Sofia Vicoveanca şi telespectatorii Antena 1. La vederea acestui moment, ochii Sofiei Vicoveanca s-au umplut de lacrimi, cântăreaţa recunoscând că baletul o impresionează în general şi că s-a mai întâmplat ca un astfel de spectacol să o emoţionze atât de tare.

Pentru Sofia Vicoveanca vor mai veni duminică în platoul emisiunii Cristina Stamate, Gabriel Dorobanţu şi Eugen Cristea.

Ce alte momente deosebite a mai pregătit îndrăgita prezentatoare Gabi Firea pentru Sofia Vicoveanca, rămâne de văzut duminică, de la 13.30.

Telespectatorii Antena 1 vor putea afla mai multe informaţii accesând pagina oficială a emisiunii gabifireashow.a1.ro sau pagina de Facebook, facebook.com/gabifireashow.

Bucuresti, 07.04.2012

{mosloadposition user9}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *