Find your $100k business idea in 10 days and get the first clients fast

Soferii au posibilitatea sa caute piese auto direct din telefon

Șoferii români pot căuta piesele auto de care au nevoie direct din telefonul mobil, prin intermediul aplicației Auto.ro.

Auto.ro a dezvoltat secțiunea de piese auto în cadrul aplicației pentru mobil prin intermediul căreia șoferii vor putea găsi rapid și ușor piesele auto de care au nevoie, filtrând printre cele peste 320.000 de anunțuri de piese auto noi sau second hand, inclusiv piese din dezmembrări, jante sau anvelope pentru orice sezon și accesorii pentru autoturism.

Fie că este vorba despre o piesă auto nouă sau second hand, utilizatorii vor beneficia de piese auto de calitate la prețuri accesibile datorită celor mai recente promoții incluse în aplicație. Furnizorii de piese auto sunt firme, parcuri de dezmembrări dar şi particulari din întreaga țară.

Aplicația Auto.ro powered by Vodafone este disponibilă gratuit și vine în sprijinul șoferilor români care, în orice moment, pot avea nevoie de o piesă auto, de un set de anvelope sau de alte accesorii auto. În câteva secunde, aceștia pot identifica piesa dorită, având posibilitatea să contacteze vânzătorul rapid și eficient, cu doar o apăsare de buton.

“Ne bucurăm că aplicația este apreciată de utilizatori și recunoscută de specialiști, atât prin nivelul de popularitate la care a ajuns, cât și prin distincțiile obținute la competițiile de mobile din România. Acest lucru ne îndeamnă să continuăm dezvoltarea de servicii atractive care să ușureze viața șoferilor din România aflați în trafic și în afara lui”, a declarat Sergiu Gamureac, Director Executiv Auto.ro.

Aplicația Auto.ro oferă utilizatorilor localizarea pe hartă a celor mai apropiate servicii auto de locul în care se află. Poate fi descărcată gratuit, deține 160.000 de utilizatori și 1.600 de recenzii, o bază de date de 30.000 adrese și se află în preferințele șoferilor români atât pentru iOS, cu 60.000 descărcări înregistrate în Apple Store, cât și pentru versiunea Android, cu peste 100.000 descărcări înregistrate în Google Play.

Bucuresti, 12.06.2013
{mosloadposition user9}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *