free download 78 travel guides written by experts

SMC Networks extinde gama de produse destinate aplicatiilor ce

necesita latime mare de banda

Noile solutii EZ Connect™ si Barricade™ v2.0 compatibile cu standardul 802.11n draft ofera latime mare de banda, performanta, viteza si compatibilitate cu standardele 802.11 b/g

SMC Networks (www.smc.com), unul dintre cei mai importanti furnizori de hardware LAN si de dispozitive de conectare cu banda larga, anunta extinderea gamei sale de produse wireless pentru retea conforme cu standardul 802.11n. Acestea ofera utilizatorilor particulari si celor din firme beneficiile vitezei crescute, ariei mari de acoperire si latimii de banda, fiind totodata compatibile cu standardele 802.11b si g. Solutia este destinata aplicatiilor ce necesita latime mare de banda – jocuri online, streaming video de inalta definitie, partajarea fisierelor si VoIP – si asigura acoperire wireless extinsa, fiind capabila sa atinga o viteza de transfer de pana la 300 Mbps – aproape de sase ori mai mare decat cea obtinuta de dispozitivele 802.11g.
Solutia cuprinde routerul Gigabit wireless broadband cu 4 porturi SMC BarricadeTM N (SMCWBR14-N2), punctul de acces wireless/client Ethernet EZ ConnectTM N (SMCWEB-N) si adaptorul wireless USB2.0 EZ ConnectTM  802.11N (SMCWUSB-N).

Routerul wireless broadband Gigabit cu 4 porturi SMC BarricadeTM N (SMCWBR14-N2), cu certificare "Works with Windows Vista", este o solutie de retea all-in-one pentru conectarea si partajarea conexiunilor de mare viteza la Internet prin cablu/xDSL. Routerul multifunctional, independent de platforma, asociaza viteza de 300 Mbps a punctului de acces wireless-N, cu un switch Gigabit cu 4 porturi, firewall cu „Stateful Packet Inspection” (SPI), tehnologie „Intelligent stream handling“, print server USB2.0 multifunctional pentru tiparirea de pe orice PC din retea si Wi-Fi Protected Setup (WPS) pentru configurarea usoara a securitatii wireless.

Punctul de acces wireless/clientul Ethernet SMC EZ Connect 802.11n v2.0 (SMCWEB-N) este un dispozitiv multifunctional ce poate avea rol de punct de acces sau de client Ethernet, adaugand astfel retelei viteza sporita la conectarea wireless sau conectand multiple dispozitive Ethernet precum consolele de jocuri, media player-ele sau dispozitivele Network Attached Storage. Optimizat pentru aplicatiile multimedia, SMCWEB-N are 4 porturi Fast Ethernet, incorporeaza Wi-Fi Protected Setup (WPS) si tehnologie Wireless Intelligent Stream Handling (WISH).

Conectarea wireless a PC-ului sau notebook-ului la o retea prin routerul wireless cu 4 porturi Barricade N (SMCWGBR14-N) sau printr-un alt router 802.11n, este asigurata de noul adaptor wireless EZ Connect N USB 2.0 (SMCWUSB-N).

 „Firmele mici si utilizatorii particulari folosesc din ce in ce mai mult aplicatiile ce necesita latime mare de banda, cum sunt jocurile online, partajarea de fisiere, VoIP si streamingul video“, afirma James Harris, director de produs la SMC Networks. „Noile produse asigura beneficiile vitezei inalte a standardului 802.11n, acoperirea si performanta de care aceste aplicatii au nevoie. Solutia permite de asemenea acestor aplicatii sa ruleze fara dificultati prin administrarea si reglarea automata a traficului in retea si prin Internet“.

Bucuresti, 8.08.2007

{mosloadposition user10}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *