metalshow

SmartBuy: Let the best shopper WIN!

SmartBuy, impreuna cu partenerii sai, MarketOnline.ro si Neomax.ro, a lansat  un concurs prin care isi propune sa premieze membrii comunitatii de shopping de pe site, care scriu recenzii/pareri despre produsele lor favorite aflate pe site.

Serviciul de shopping online al Smartbuy salveaza utilizatorul atat de aglomeratie si criza de timp, cat si de dilemele cu care ne confruntam cu totii atunci cand trebuie sa facem o alegere si nu putem conta pe informatii pertinente despre produsul respectiv sau pe o opinie avizata. Pentru Smartbuy o astfel de parere este valoroasa si si-a propus sa recompenseze cele mai bune “sfaturi” oferite de membrii comunitatii de online shoppers.

Utilizatorul nu trebuie decat sa caute produsele pe care si le-a cumparat deja si sa isi impartaseasca parerea  referitoare la aceste produse pe Smartbuy. Saptamanal echipa SmartBuy alege un castigator al premiului pus in joc. Pe masura ce utilizatorul publica parerile sale despre produsele de pe SmartBuy in partea dreapta sus ii va apare numarul de puncte acumulat. Castigatorii si topul membrilor SmartBuy va fi afisat in aceeasi pagina.Premiile sunt: un telefon mobil, doua camere foto, un aspirator si un epilator.
Concursul se  va incheia in data de 20 Ianuarie 2007.

Mai multe detalii despre concurs sunt disponibile accesand : //www.smartbuy.ro/concurs

“Intentionam sa perpetuam genul acesta de activitati, in colaborare si cu alti parteneri SmartBuy, pe tot parcursul anului viitor.Prin acest gen de evenimente, SmartBuy isi propune sa incurajeze o cultura de shopping, care sa aiba ca punct de pornire sistemul de comparatie online si decizia de cumparare informata’’ a declarat Mirela Ciucur, Business Development Manager Vodanet Media.

Bucuresti, 21.12.2006

{mosloadposition user10}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *