free download 78 travel guides written by experts

Securitate la standarde americane, in ajunul integrarii europene

Cea mai mare organizatie  globala de securitate isi face aparitia Romania

Profesionistii din domeniul securitatii private pot adera acum la ASIS – American Society for Industrial Security. In data de 18 Decembrie 2006, cu ocazia conferintei organizate la Best Western Parc Hotel, a fost anuntata oficial intentia infiintarii biroului ASIS Romania.

Cea mai proeminenta organizatie globala in domeniul securitatii, ASIS are misiunea declarata de a imbunatati calitatea seriviciilor de securitate particulara, in intreaga lume.
Initiativa infiintari ASIS Romania apartine domnului Marian Paraschiv, General Manager al grupului Environsafe, principalul promotor al standardelor si obiectivelor acestei organizatii in tara noastra.  

Initiativa s-a bucurat si de sprijinul primului roman care a obtinut cea mai respectata certificare in domeniul securitatii private – (ASIS CPP- Certified Protection Proffesionnal), dl Ion Zahiu de la DHL Romania., certificare echivalenta cu un MBA in securitate. Posibilitatea obtinerii unor certificate recunoscute in lumea intreaga, ce atesta un inalt grad de profesionalism in domeniul securitatii, este unul dintre principalele beneficii oferite de aderarea la ASIS. Desi organizatie privata, printre cei certificati de ASIS se afla astazi nume marcante din cadrul autoritatilor americane.

ASIS a fost fondata in anul 1955, in Statele Unite, de catre cativa manageri de securitate, care au dorit sa dea o consacrare formala statutului de profesionist in domeniul securitatii. ASIS are astazi peste 33.000 membri activi, si filiale deschise in 206 tari.

Astfel, intentia declarata a promotorilor este ca impreuna cu celelate organizatii locale similare (ARTS, ARIS) sa lupte pentru promovare unor inalte standarde de activitate in domeniul securitatii private din Romania.

Bucuresti, 21.12.2006

{mosloadposition user10}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *