free download 78 travel guides written by experts

SIVECO Romania sustine talentul, capacitatile si entuziasmul

tinerei generatii, motivandu-i sa se implice in activitati de cercetare știintifica, imbinand pregatirea teoretica cu cerinţele economiei si administraţiei reale inca de pe bancile facultatii

Orientata spre promovarea tinerelor talente, SIVECO Romania a sustinut studentii participanti la sesiunea știintifica studenteasca organizata de Academia de Studii Economice din București, in zilele de 18 si 19 aprilie, la sectiunea intitulata „Tehnologii informatice și de comunicatie in managementul organizatiei”. Competitia studenteasca a atras atentia tinerilor, reunind 146 de reprezentanti ai anilor I și III din cadrul Facultatii de Management, specializarile „Managementul firmei” si „Administraţie publica” si un numar impresionant de 54 de lucrari prezentate. In cadrul evenimentului, SIVECO Romania a recompensat cele mai bune dintre lucrari, printre care primele trei locuri, cu 15 premii speciale. Reprezentantii companiei prezenti la sesiunea știintifica le-au explicat tinerilor studenti conditiile de admitere și beneficiile programului academic SIVECO. Experţii SIVECO le-au vorbit studentilor despre cat de important este, pentru dezvoltarea lor profesionala, sa se implice in activitati de cercetare știintifica pe diverse arii de interes care imbina pregatirea lor teoretico-metodologica cu cerinţele economiei si administraţiei reale.

„Este o participare absolut incurajatoare și ne bucuram ca am reușit sa atragem un numar așa de mare de studenti sa se implice in activitatea de cercetare știintifica. Ne bucuram ca mediul privat, reprezentat la acest eveniment de catre compania SIVECO Romania, un partener constant al Academiei de Studii Economice, sustine tot mai des activitatile de cercetare in care se implica tinerii noștri”, declara Ioan Radu, prof.univ.dr in cadrul Academiei de Studii Economice din București și presedintele sectiunii „Tehnologii informatice și de comunicatie in managementul organizatiei”.

In cadrul discuţiilor purtate pe marginea lucrarilor prezentate de catre studenţi, au fost dezbatute probleme de mare actualitate si extrem de diverse cu care se confrunta economia si administraţia publica din Romania. Participarea studenţilor la lucrarile secţiunii a fost motivata de caracterul de originalitate pe care l-au avut lucrarile prezentate, caracterizate prin prezentarea rolului si locului tehnologiilor IT&C in cresterea performanţelor managementului organizaţiilor romanesti.

Premiile venite din partea SIVECO au recompensat astfel implicarea deosebita pe care tinerii au avut-o in realizarea și prezentarea de lucrari inovative din sfera IT&C. Exersarea lucrului in echipa, oportunitatea de a-și dezvolta abilitatile de comunicare și prezentare și competitia in sine au generat inscrierea de lucrari acoperind o tematica vasta din sfera IT&C, de la eLearning-ul romanesc și european, la concepte precum eServices, eHR, ERP (Enterprise Resource Planning), BPM (Business Process Modelling) sau BPR (Business Process Redesign) etc.

„Studentii pe care i-am intalnit cu ocazia sesiunii știintifice sunt tineri entuziaști, dornici sa invete și sa fie implicati in proiecte complexe – am fost, de altfel, impresionati de temele abordate in majoritatea lucrarilor participante la competitia știintifica, chiar și a celor provenite de la echipele anului I de facultate. SIVECO Romania și-a exprimat mereu increderea in tinerele generatii, sustinandu-le talentul, capacitatile și entuziasmul inca de pe bancile facultatii”, declara Dana Bichir, Vice-președinte Calitate&Resurse Umane la SIVECO Romania.

Bucuresti, 24.04.2008

{mosloadposition user10}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *