creative night talks

SIVECO Romania incepe anul cu Ruban d’Honneur

În cadrul competiţiei European Business Awards, compania a fost recompensată cu trofeul Ruban d’Honneur şi titlul de Campion Naţional

Începem anul cu veşti bune! SIVECO, liderul caselor româneşti de software, primeşte pentru a patra oară titlul Ruban d’Honneur, decernat de juriul prestigioasei competiţii European Business Awards. Aceasta recunoaşte şi promovează excelenţa, cele mai bune practici, inovaţia şi etica în comunitatea de afaceri, acordând premii personalităţilor şi organizaţiilor care au obţinut rezultate de excepţie.

În cadrul aceleiaşi competiţii, SIVECO Romania a primit, pentru al cincilea an consecutiv, şi titlul de Campion Public Naţional. Acesta este desemnat, pentru fiecare ţară, pe baza votului public online. În acelaşi mod va fi desemnat şi Campionul European, respectiv compania care va obţine cel mai mare număr de voturi în cadrul campaniei online desfăşurate în perioada 14 ianuarie – 25 martie 2014.

Cei mai buni în Europa

Pe baza evaluării juriului competiţiei, format din lideri de afaceri, reputaţi academicieni şi antreprenori de succes, SIVECO Romania se situează în topul celor mai performante şi inovatoare 100 companii europene, recunoaşterea performanţelor companiei fiind recompensată cu titlul Ruban d’Honneur, la categoria The Infosys Business of the Year Award.

SIVECO a mai primit acest titlu în 2009, pentru activitatea de responsabilitate socială, în 2011 pentru succesul în afaceri, inovare şi etică, şi în 2012, pentru performanţele obţinute în exportul de produse şi servicii software.

Adrian Tripp, CEO al European Business Awards, declară: "Vă felicit pentru că aţi intrat – din nou – în elita celor 100 de deţinători ai trofeului Ruban d’Honneur şi aţi devenit unul dintre cei doar 30 de Campioni Publici Naţionali. Reprezentaţi, oficial, unul dintre cele mai dinamice şi interesante organizaţii din Europa, confirmând în mod activ principiile de bază ale European Business Awards: succes, inovare şi etică. Este un privilegiu şi o onoare deosebită pentru o companie să obţină acest statut."

Campionii publicului

Titlul de Campion Public Naţional reprezintă o distincţie importantă în mediul de afaceri european, votul publicului oferind companiilor un mod de a-şi evidenţia realizările în faţa unei audienţe extrem de largi, pe întregul continent.

Votul public online pentru Campionul European este o etapă introdusă în 2013 de organizatori pentru a aduce un plus de popularitate şi interactivitate concursului.

Filmul de prezentare SIVECO poate fi vizionat şi votat la //www.businessawardseurope.com/vote/detail/romania/8294.

El conţine o succintă trecere în revistă a celor mai importante etape din viaţa companiei, în 2013, un „an de glorie” pentru echipa SIVECO datorită celor peste 20 de premii naţionale şi internaţionale obţinute.

"Mulţumim celor care ne-au votat deja, în faza naţională, desemnându-ne numărul 1 în Topul European Business Awards. Suntem extrem de bucuroşi că ne-am calificat în cea de-a doua etapă şi este o mare mândrie pentru noi să concurăm alături de cele mai importante companii europene. Facem astfel cunoscută valoarea excepţională a specialiştilor români, capabili să concureze la cel mai înalt nivel în competiţii de vârf, internaţionale. Îi încurajăm pe toţi cei care cunosc activitatea echipei noastre să se exprime şi în această nouă etapă a competiţiei, oferindu-ne votul lor pentru titlul de Campion Public European", a declarat Doina Binig, Vicepreşedinte Strategie şi Chief Operating Officer al SIVECO Romania.

Gala European Business Awards în care sunt decernate trofeele competiţiei se desfăşoară la Atena, în luna mai 2014.

2013 – „anul gloriei” pentru SIVECO

2013 a fost anul în care echipa SIVECO a primit un număr record de distincţii în competiţii naţionale şi internaţionale majore. Printre cele mai importante succese, menţionăm:
· În Sri Lanka, proiectul "Conţinut educaţional pentru copii cu nevoi speciale” a fost recompensat cu cea mai înaltă distincţie acordată la nivel mondial unui proiect IT: World Summit Award Winner. Este o performanţă excepţională, SIVECO fiind singura companie din România care câştigă această medalie de două ori.
· La Dubrovnik, în Croaţia, reprezentantul SIVECO a urcat de două ori pe scena galei International Project Management Association (IPMA), pentru a primi medalia de aur (proiectul eLearning "Proces educaţional optimizat în viziunea competenţelor societăţii cunoaşterii“, implementat de Ministerul Educaţiei Naţionale, prin UMPFE, în parteneriat cu SIVECO şi Universitatea Naţională de Apărare “Carol I”) şi medalia de bronz (proiectul "Dezvoltarea de conţinut educaţional multimedia interactiv pentru sistemul educaţional din Kazahstan“). Podiumul a aparţinut în exclusivitate României (şi SIVECO) în condiţiile în care medalia de argint nu s-a acordat. “Proiectele voastre schimbă mentalităţi”, a declarat unul dintre membrii juriului competiţiei, apreciind faptul că este pentru prima oară în istoria premiilor oferite de această prestigioasă organizaţie mondială când singurele proiecte finaliste la o categorie sunt din domeniul educaţiei.
· La Londra, în cadrul European IT & Software Excellence Awards 2013, SIVECO a stabilit un record al competiţiei fiind triplu câştigător pentru: Sistemul IT implementat la Agenţia de Plăţi, Dezvoltare Rurală şi Pescuit (APDRP), pentru Proiectul informatic dezvoltat pentru Banca Naţională a Moldovei şi pentru Sistemul informatic integrat SIVECO Applications, implementat la ACET Suceava.
· La Los Angeles, în cadrul Best in Biz Awards EMEA 2013, competiţie de business jurizată de prestigioşi membri ai presei şi analişti de business din toată Europa, SIVECO a primit medalia de bronz pentru sistemul integrat de gestiune a resurselor întreprinderii SIVECO Applications 2020, la categoria “Enterprise Product of the Year”.

De-a lungul existenţei sale, SIVECO a primit peste 180 de premii naționale şi internaţionale.

Bucuresti, 16.01.2014
{mosloadposition user9}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *