free download 78 travel guides written by experts

SIVECO Romania, in elita mondiala a Managementului de Proiect

Asociatia Internationala de Project Management (IPMA) considera proiectul IT dezvoltat de SIVECO Romania pentru Agentia de Plati si Interventii in Agricultura o realizare de referinta in domeniu

Compania SIVECO Romania este nominalizata pentru a doua oara in ultimii doi ani de Asociatia Internationala de Project Management (IPMA) in elita mondiala a companiilor cu cele mai bune realizari in domeniul managementului de proiect. Daca in anul 2007, Sistemul Educational Informatizat era selectat in Marea Gala IPMA, anul acesta, in cadrul celui de-al 23-lea Congres Mondial al IPMA desfasurat in perioada 15-17 iunie, in Finlanda, solutia dezvoltata de SIVECO Romania pentru sistemul IT care functioneaza la Agentia de Plati si Interventii in Agricultura (APIA) a primit trofeul de Finalist.

IPMA este autoritatea cea mai respectata in project management, juriul international care gireaza competitia anuala IPMA Gala Awards avand in componenta sa profesionisti cu o reputatie mondiala bine consolidata.
Acest juriu a desemnat ca finaliste pentru acest an 9 realizari la nivel mondial din sase tari: Italia (2), China (2), Germania, India, Romania (2), Statele Unite ale Americii. Trebuie precizat ca proiectele care intra in competitie fac parte din absolut toate domeniile, numai acest fapt dand dimensiunea competitiei si a nivelului sau de complexitate si exigenta.

"Faptul ca SIVECO Romania a ajuns finalista in aceasta competitie reprezinta o performanta absolut exceptionala, primind astfel confirmarea ca este apreciata pe plan mondial ca una dintre companiile care dezvolta proiecte de anvergura cu management de excelenta," a declarat la festivitatea organizata de IPMA Dan Donciulescu, project manager in cadrul SIVECO Romania.

"Proiectul IT desfasurat pentru APIA a fost realizat impreuna cu specialistii Agentiei Nationale de Plati si Interventii in Agricultura si este unul extrem de complex, cu un impact decisiv pentru Romania. Dezvoltarea, implementarea si finalizarea la termenele stabilite a Sistemului Integrat de Administrare si Control pentru agricultura din Romania au reprezentat o conditie pentru utilizarea de catre Romania a fondurilor Uniunii Europene destinate fermierilor. Proiectul nostru a fost extrem de bine apreciat de catre juriul IPMA pentru nivelul ridicat de profesionalism cu care a fost derulat, pentru dimensiunea sa nationala si gradul de complexitate", apreciaza Gabriel Lospa, eAgriculture Line of Business Director la SIVECO Romania.

Gratie proiectului de informatizare al Agentiei de Plati si Interventii in Agricultura, 1,2 milioane de fermieri au primit in anul 2008 subventii din fonduri europene si de la Guvernul Romaniei, aferente platilor unice pe suprafata si platilor nationale directe complementare, totalizand 8.655.670 ha. Solutia IT care a primit premiul mentionat continua sa sustina si in acest an si in anii urmatori acordarea fondurilor de sprijin de la Uniunea Europeana si de la Guvernul Romaniei catre fermierii din tara noastra.

De altfel, solutia software dezvoltata de catre SIVECO Romania pentru APIA a mai primit recunoasteri din partea profesionistilor IT, fiind premiata la Gala Romanian Computer Show 2008, unul dintre evenimentele de referinta pentru comunitatea IT din Romania.

Despre IPMA
Infiintata in 1967 in Elvetia, IPMA este cea mai mare organizatie non-profit pentru managementul organizatiilor si reprezinta mai mult de 40 de asociatii nationale de management de proiect, avand membri in Europa de Nord, America de Sud, Asia, Africa si Orientul Mijlociu.

IPMA promoveaza managementul proiectelor pentru intreprinderi si organizatii din intreaga lume, incurajand obtinerea de performante in dezvoltarea si implementarea proiectelor de anvergura.

Bucuresti, 22.06.2009

{mosloadposition user10}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *