free download 78 travel guides written by experts

Tehnologia TruMotion 240Hz introduce in casa ta

senzatiile tari produse de cursa de Formula 1™
LG şi Formula 1™ împărtăşesc aceeaşi pasiune pentru viteză şi inovaţie

Faptul că emisiunile sportive au invadat canalele de televiziune nu mai reprezintă pentru nimeni o surpriză. Acestea au fost incluse în programele din prime time, iar canalele TV de sport sunt din ce în ce mai multe. Prin intermediul televiziunii, multe evenimente sportive necunoscute până în prezent au atras noi fani. În acelaşi timp, diverse evenimente sportive locale se bucură acum de audienţă internaţională.

Explozia programelor sportive la nivel global a creat un nou tip de competiţie, ce reuneşte concurenţi diferiţi şi premii spectaculoase. Producătorii de electronice s-au înscris într-o cursă tehnologică acerbă pentru dezvoltarea celor mai avansate produse capabile să capteze şi să redea emoţia jocului. În special producătorii de televizoare au lucrat în mod susţinut la îmbunătăţirea calităţii imaginilor şi la crearea unor produse inovatoare, care, datorită tehnologiei de ultimă oră, redau impecabil chiar şi cele mai rapide sporturi care parcă prind viaţă în locuinţele din întreaga lume.

Într-o astfel de competiţie, este greu de anticipat ce producător va câştiga. În calitate de Partener Global şi Tehnologic al Formulei 1™, LG a pus baza tehnologică pentru succes, ceea ce îi oferă companiei un important avantaj competitiv în cursa către linia de sosire.

LG şi Formula 1™ – Valorile împărtăşite, cheia unui parteneriat de succes

Formula 1™ este cea mai prestigioasă competiţie de motor din lume, ale cărei curse Grand Prix™ se derulează la nivel internaţional pe tot parcursul anului. Spre deosebire de Jocurile Olimpice şi de Cupa Mondială, acest eveniment dinamic de mare viteză are loc în fiecare an în 17 ţări din Europa, America, Asia, Australia şi Orientul Mijlociu. Însă, chiar la viteze de 360 km/h, Formula 1™ nu reprezintă doar un spectacol al şofatului, ci este în acelaşi timp un spectacol al inovaţiei tehnologice şi al design-ului sofisticat. Milioane de telespectatori din întreaga lume îi urmăresc atât pe concurenţii lor favoriţi, dar şi ultimele noutăţi tehnologice etalate de producătorii recunoscuţi şi respectaţi pentru inovaţiile create. Viteza, tehnologia şi pasiunea sunt sinonime când vine vorba despre acest sport.

LG Electronics este un jucător important pe piaţa ecranelor plate care îşi surprinde mereu consumatorii prin produse ce îmbină în mod ideal tehnologii inovatoare avansate şi un design elegant. De asemenea, atât tehnologia încorporată televizoarelor LG, cât şi cea utilizată de Formula 1™ se bazează pe valori similare – viteză şi performanţă, chiar şi în cele mai solicitante situaţii. Parteneriatul cu Formula 1™ reprezintă pentru LG oportunitatea de a-şi consolida relaţia cu consumatorii din întreaga lume.

“Atât F1 cât şi LG împărtăşesc pasiunea pentru tehnologie şi inovaţie care surprind spectatorii din întreaga lume”, a declarat Simon Kang, CEO şi Preşedinte al companiei Home Entertainment a LG Electronics. “Această pasiune generează idei noi şi depăşeşte graniţele tehnologice actuale. Mai mult, Formula 1™ împreună cu LG vor oferi cea mai uimitoare experienţă prin tehnologia de ultima generaţie”.
“LG este lider în industria din care face parte şi a câştigat această poziţie datorită pionieratului în tehnologie, inovaţie şi excelenţă, iar Formula 1 se bazează pe aceleaşi valori”, a declarat Bernie Ecclestone, Chief Executive Officer (CEO) al grupului Formula 1. “Competiţiile de Formula 1 sunt urmărite la televizor de sute de milioane de fani din întreaga lume. Televizoarele LG permit vizionarea emisiunilor sportive alerte fără a distorsiona imaginea şi împreună vom îmbunătăţi şi mai mult imaginile, oferind astfel consumatorilor noştri o experienţă unică de vizionare”, a adăugat Ecclestone.

Tehnologia TruMotion 240Hz le oferă fanilor de Formula 1™ emoţia competiţiei

Pista este plină de energie în timp ce mulţimile de fani aclamă. Maşinile de cursă, în culori electrizante, se îndreaptă cu viteză uluitoare către linia de sosire. Acesta este unul dintre cele mai emoţionante momente ale evenimentelor de Grand Prix™. Datorită tehnologiei TruMotion 240Hz cu scanning backlight, fanii nu vor pierde nici un detaliu al competiţiei ce se derulează la o viteză halucinantă. Cu televizoarele LG, ultimele momente ale cursei vor fi trăite cu intensitatea de pe pistă, în fotoliul de acasă.

Crearea tehnologiei TruMotion 240Hz de la LG a fost posibilă datorită pasiunii companiei pentru perfecţiune. Cu ajutorul tehnologiei 120Hz, LG a eliminat imaginile neclare care afectau imaginile în mişcare la viteze mari afişate pe ecranele LCD. Cu toate acestea, LG nu s-a mulţumit doar cu rezolvarea unui singure probleme, ci a dorit să atingă un nivel mai înalt de performanţă. Astfel a fost creată tehnologia TruMotion 240Hz, care le permite telespectatorilor să urmărească fiecare moment al cursei, aşa cum merită să fie văzută o competiţie de Formula 1™.

Experienţa de 43 de ani acumulată de LG Electronics se poate observa în calitatea superioară a imaginilor clare chiar şi cele în mişcare, realizate prin utilizarea tehnologiei ce elimină imaginile distorsionate. TruMotion 240Hz oferă imagini clare şi precise datorită funcţiei scanning backlight, o nouă facilitate oferită de televizoarelor LCD. Cu un timp de răspuns incredibil de rapid, televizoarele LG ce încorporează tehnologia TruMotion 240Hz şi oferă un design sofisticat, transfomă compania LG în adevăratul campion al competiţiei Grand Prix. Atât LG cât şi F1™ au înţeles că tehnologia inovatoare alături de pasiune şi entuziasm, reprezintă o combinaţie de succes.

Datorită parteneriatului de procesare a datelor pentru Formula 1, LG va fi recunoscut pentru transmiterea oficială în direct a evenimentelor Formula 1 din întreaga lume precum este deja recunoscut la nivel global pentru poziţia de lider deţinută. Datorită tehnologiilor performante, viteza, desing-ul elegant, rafinamentul şi pasiunea, LG va explora noi orizonturi în timpul parteneriatului cu Formula 1™. Împreună, cele două companii vor conduce cursa printr- o experienţă tehnologică uimitoare.

Bucuresti, 22.06.2009

{mosloadposition user10}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *