Kinodiseea

SIVECO Applications 2011, suita AeL si SIVADOC sunt compatibile cu Microsoft Windows 7

Prin asigurarea compatibilitatii produselor sale de referinta cu aceasta noua platforma tehnologica, SIVECO Romania vine in sprijinul clientilor care folosesc Microsoft Windows 7

SIVECO Applications 2011, sistemul ERP de referinta al SIVECO Romania, Sistemul de gestiune a documentelor si fluxurilor de lucru SIVADOC si solutiile de eLearning (AeL LCMS, AeL eContent si Baza de date Nationala a Educatiei) de la SIVECO Romania, sunt compatibile cu Microsoft Windows(r)7.

SIVECO Applications 2011 este un sistem software integrat de gestiune a resurselor intreprinderii, care raspunde tuturor cerintelor unei companii. Acesta are la baza numeroase module interconectate, ce ofera companiilor un control superior al informatiei si al proceselor de afaceri.

Bazata pe principii educationale moderne, AeL este o platforma moderna de instruire si gestiune a continutului, dedicata institutiilor de invatamant si corporatiilor. AeL este un sistem prin excelenta flexibil, putand fi folosit in diferite limbi, regiuni, pe niveluri de studiu si tipuri de organizatii.

AeL eContent ofera o combinatie optima de padagogie si joc, combinand animatii, activitati interactive, experimente, simulari si teste, toate fiind concepute astfel incat sa transforme obligatia de a invata, in motivatie.

Baza de Date Nationala a Educatiei (BDNE) este o componenta unica si integrata, destinata colectarii, validarii si consultarii datelor necesare administrarii sistemului educational la toate nivelurile: scoli, Inspectorate Scolare, Ministerul Educatiei si alte institutii publice.

Sistemul de management al documentelor si fluxurilor de lucru SIVADOC gestioneaza documentele intr-o modalitate securizata si usor acesibila oricarui tip de utilizator si ofera posibilitatea definirii fluxurilor de lucru, precum si urmarirea evolutiei acestora.

"Prin asigurarea compatibilitatii unor produse de referinta marca SIVECO Romania cu Microsoft Windows 7 dorim sa venim in intampinarea clientilor care folosesc aceasta noua platforma tehnologica. Suntem in permanenta deschisi la inovatie, incercand sa-i ajutam pe beneficiarii produselor noastre sa fie in avangarda progresului tehnologic care le permite sa-si imbunatateasca activitatea. Din fericire, flexibilitatea probata a produselor noastre, faptul ca sunt dezvoltate pe cele mai moderne principii, ne permite compatibilizarea cu noile produse ale liderilor mondiali in IT", a declarat Florin Ilia, Vicepresedinte Divizia Comerciala, SIVECO Romania.

Prin trecerea la cel mai nou sistem de operare Windows 7, SIVECO Romania isi reconfirma statutul de "Certified Gold Partner Microsoft" obtinut in 2008 si 2009.
De altfel, SIVECO Romania a fost selectata ca finalista in cadrul premiilor Microsoft Worldwide Partner Conference 2009 la categoria Advanced Infrastructure Solutions, Windows Desktop Deployment, fiind considerata drept "Partenerul Anului" pentru regiunea Europei Centrale si de Est.

Bucuresti, 05.11.2009

{mosloadposition user9} {mosloadposition user10}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *