Find your $100k business idea in 10 days and get the first clients fast

Porsche Panamera castiga Volanul de Aur

Noul Porsche Panamera este Maşina Anului şi a câştigat Volanul de Aur la clasa performanţă de lux. Îmbinând confortul suprem şi sportivitatea la superlativ cu un design unic, Porsche Gran Turismo a convins un juriu format din 50 de piloţi de curse, ingineri, celebrităţi şi redactori-şefi ai grupului de reviste Auto Bild care au testat maşinile candidate.

Înainte de acordarea acestui premiu de excepţie, în urma unei competiţii acerbe între finaliste timp de două zile pe un circuit de curse din Italia, Panamera fusese deja desemnată de cititori unul dintre primele cinci modele la clasa performanţă de lux.

Anul acesta, premiul special prezentat în premieră de editorul Axel Springer în 1976 a fost acordat nu numai de ziarul german “Bild am Sonntag”, ci şi de un număr considerabil de publicaţii de renume, dintre care “Auto Bild Motoring Journal” şi publicaţiile europene înrudite. Acest lucru a sporit importanţa acordării premiului cel mai râvnit din industria auto celui mai nou model din gama Porsche. Trofeul i-a fost înmânat miercuri, 4 noiembrie, domnului Michael Macht, Preşedinte şi Chief Executive Officer al Dr. Ing. h.c. F. Porsche AG, de către Bernd Wieland, redactor-şef al revistei Auto Bild, la sediul Axel Springer AG din Berlin.

Stuttgart, 05.11.2009

{mosloadposition user9} {mosloadposition user10}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *