free download 78 travel guides written by experts

Sister si Supradyn militeaza pentru drepturile copilariei

In urma pitch-ului castigat in februarie, Sister se ocupa de campania de imagine a brandului Supradyn Junior.

Ideea creativa care a adus clientul in portofoliul Sister este conturata in jurul energiei speciale de care copiii au nevoie. Nu doar energie fizica, ci si energie creativa. Copiii au nevoie sa viseze, sa impleteasca lumea realului cu cea a fantasticului. Joaca inseamna placerea de a descoperi, de a explora. De aceea, prin conceptul campaniei se enunta faptul ca Supradyn Junior “sprijina magia copilariei” si “militeaza” pentru dreptul copiilor de a avea o copilarie activa si sanatoasa.

Lucian Urdea, Creative Director Sister, despre gandul care a stat in spatele campaniei: “Vedem tot mai des copii inchisi in casa, blocati in fata televizorului sau a calculatorului, care nu mai stiu sa se joace, sa comunice intre ei. De aceea am vrut sa evidentiem nu doar energia fizica pe care ti-o ofera multivitaminele, ci si energia creativa care este de fapt esenta copilariei. Iar Supradyn exact asta face: sprijina aceasta energie creativa si ii face pe parinti atenti la importanta ei astfel incat copiii lor sa creasca si sa se dezvolte intr-un mod armonios.”

“Este infricosator faptul ca parintii prefera sa-si priveze copiii de activitati firesti varstei lor. Nu mai sunt la moda copiii care si-au julit genunchii la un fotbal in curte sau care vin acasa cu o vanataie in cot. In schimb vedem din ce in ce mai multi copii accidentati in creativitatea lor, debusolati si inchistati de continutul programelor mass media. In acest context social sunt absolut necesare schimbarea de perceptie  a modului in care sunt educati copiii si intelegerea complexa a importantei creativitatii in dezvoltarea acestora”, completeaza Alexandra Tinjala de la Sister.

Campania a fost dezvoltata pe doua directii. Prima dintre ele s-a concretizat intr-o campanie de print, cu executiile “clescatoale de gilafa” si “gradinar pe luna” , si activari in Bucuresti si la mare. Acestea din urma au inceput in vara, cand Supradyn a iesit in sprijinul copiilor activi si creativi, prin actiuni organizate de catre postul de radio Itzi Bitzi. “Bicicleta e sanatoasa” organizat in parcul IOR, in urma caruia copiii au primit 200 de biciclete si  au avut ocazia sa se intalneasca cu Steluta Supradyn Junior si sa danseze pe ritmul cantecul Supradyn Junior.
Apoi, Itzi Bitzi si Supradyn au plecat pe litoral pentru un eveniment unde, din nou, Supradyn a fost sponsor principal. 

Cea de-a doua directie, complementara si consecutiva, o reprezinta educarea parintilor cu privire la administrarea de multivitamine si efectele lor asupra copiilor. Primul pas a fost deja facut printr-o campanie de PR, sustinuta alaturi de Millenium Communications. Supradyn a impartit cosuri de fructe cu mesajul: “O singura tableta de Supradyn contine echivalentul de calciu din 6 mere si cantitatea de vitamina C din doua portocale”, unui grup de jurnaliste mamici.

Campania este in plina desfasurare, iar Sister pregateste deja urmatorul pas in comunicarea Supradyn Junior.

Bucuresti, 02.10.2008

{mosloadposition user10}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *