Find your $100k business idea in 10 days and get the first clients fast

Sistemul Home Theater Virtual 5.1CH de la LG castiga

cele mai dorite premii europene de design

Compania LG Electronics introduce pe piaţa din România cel mai recent sistem home theater Virtual 5.1ch cu hard disc încorporat (J10HD), lansat de LG pe piaţa europeană la începutul anului. Acest nou produs a reuşit să câştige cele mai importante premii de design ]n 2007 – iF design şi  Red dot design, cele mai prestigioase premii de design industrial din Europa.
Special proiectat pentru încăperile de dimensiuni mai reduse, acest sistem home theater, ce are în componenţă două boxe şi un subwoofer (2.1ch), beneficiază de un nou concept de design, prin forma compactă şi  minimalistă. Caracteristicile sale specifice –aspectul negru, lucios şi activarea tactilă—adaugă un plus de lux şi de delicateţe valorii sale. Luminile sale cu aspect natural, încorporate în carcasă, permit utilizatorului să "comunice" direct cu produsul, în zona cu senzori integraţi acesta reacţionând la mişcările consumatorului.
Chiar dacă dispunde doar de două boxe şi un subwoofer, sistemul său de sunet virtual surround, denumit “VSM-Virtual Sound Matrix,” permite utilizatorului să experimenteze  un sunet de calitate 5.1Ch. Acest sistem de sunet virtual surround foloseşte un canal 5.1 AC-3 down- mixing algorithm, bazat pe HRTF (Head-related Transfer Function). HRTF reprezintă o tehnologie care poate transforma orice sunet mono într-unul stereo şi oferă un efect de sunet 3D.

Memoria de 80GB integrată acestui sistem home theater permite utilizatorului să stocheze până la 60 de filme, 2.000 de fişiere audio şi milioane de poze. De asemenea, este posibilă stocarea fişierelor cu muzică în format MP3, de pe CD pe HDD. O altă opţiune, Radio Time Shift, îi ajută pe utilizatori să urmărească oricând emisiuni „live”, datorită hard discului încorporat.

„Cu prima cotă de piaţă la nivel local pe segmentul home theater, LG Electronics urmăreşte, prin introducerea de noi modele premium precum J10HD, satisfacerea cerinţelor consumatorilor români în materie de entertainment şi menţinerea poziţiei de lider de piaţă”, a declarat dl. Han Khyu, preşedinte LG Electronics Romania.

Modelul va fi disponibil în România începând cu luna iulie, în reţeaua Media Galaxy şi Domo, la un preţ recomandat de 1499 RON.

Bucuresti, 21.06.2007

{mosloadposition user10}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *