free download 78 travel guides written by experts

Sistec a lansat website-ul genesisworld.ro

Sistec, companie integratoare de soluţii IT, membră a Grupului RTC, a lansat în luna noiembrie a.c., website-ul în limba româna genesisworld.ro. Website-ul se adresează tuturor celor interesaţi de implementarea unei soluţii CRM (Customer Relationship Management), în special companiilor mici şi mijlocii, indiferent de domeniul în care acestea activează.

Prin această pagină de internet, Sistec introduce în premieră pe website-urile sale un modul de calcul preţ. Prin acest instrument, utilizatorul are posibilitatea configurării aplicaţiei în cinci paşi simpli, în funcţie de necesităţile companiei sale. Rezultatul acestor operaţiuni reprezintă costul estimativ de implementare pentru aplicaţia CAS genesisWorld CRM.

O altă funcţionalitate importantă o reprezintă secţiunea dedicată filmelor de prezentare a fluxurilor de marketing şi vânzări. Aici, utilizatorul interesat de activităţi de marketing poate observa în detaliu cum se poate concepe şi implementa o campanie de marketing sau cum poate face o evaluare corecta în timp real a impactului acesteia. În ceea ce priveşte partea dedicată vânzărilor, este exemplificată o acţiune care precede vânzarea: crearea fişei unui potenţial client, identificarea oportunităţilor şi evaluarea acestora în funcţie de etapele procesului de vânzare.

“Am dorit ca acest website să fie user friendly, acesta este motivul pentru care am ales o structura intuitivă, simplă şi care să acopere cea mai mare parte dintre cerinţele şi nevoile utilizatorilor. Astfel, am adăugat câteva funcţionalităţi noi: modul de calcul al preţului şi scenarii demo pentru două departamente cheie în orice organizaţie – marketing şi vânzări. Website-ul a fost creat şi implementat intern, de către specialiştii noştri în mai puţin de o lună.”, precizează Florina Călin, specialist Marketing Sistec.

Sistec are în prezent cinci website-uri: sistec.ro, cas-pia.ro, genesisworld.ro, abassoftware.ro si cogito-erp.ro. Cei mai noi clienti la care Sistec implementeaza soluţia CAS genesisWorld CRM, sunt Genco 93 si Toyota Material Handling, ambii distribuitori de utilaje pentru constructii si manipulare.

Bucuresti, 29.11.2009

{mosloadposition user9} {mosloadposition user10}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *