free download 78 travel guides written by experts

Simply Mozart by Alexandru Tomescu

Editura Casa Radio lanseaza vineri, 1 aprilie, ora 19.20, in foaierul Salii de concerte, albumul „Simply Mozart by Alexandru Tomescu”, un dublu CD cuprinzand concertele nr. 2, 3, 4 si 5 pentru vioara si orchestra.

De ce “Simply Mozart!”? Pentru mine ca artist, simplitatea reprezinta ultima treapta a perfectionarii unei lucrari muzicale. Sper sa va placa sa-l cunoasteti pe Mozart, asa cum l-am descoperit impreuna cu Orchestra de Camera Radio, dirijata de maestrul Horia Andreescu. Am inregistrat aceste concerte de-a lungul mai multor ani, de obicei vara. Regasesc in ele exuberanta si bucuria ce le simti doar cand esti cu adevarat in vacanta si spiritul este liber s-o ia incotro ar vrea… Acesta este Mozart pentru mine: trairea simplitatii si a libertatii originare… – marturiseste violonistul Alexandru Tomescu in prezentarea noului album.

Vineri, 1 aprilie, va invitam sa-l ascultati pe Alexandru Tomescu, in dubla ipostaza: cantand pe vioara Stradivarius la Sala Radio, iar in pauza concertului vorbind, alaturi de muzicologul Grigore Constantinescu, despre „Simply Mozart by Alexandru Tomescu”, cea mai recenta aparitie discografica a Editurii Casa Radio.

Pentru detalii si comenzi online, vizitati adresa de internet: www.edituracasaradio.ro.

Bucuresti, 29.03.2011

{mosloadposition user9}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *