Find your $100k business idea in 10 days and get the first clients fast

Show-ul transformarilor, urmarit de aproape 1.700.000 de telespectatori

"Te cunosc de undeva!", lider de audienta la orase si in toata tara

Cea de-a noua editie a show-ului "Te cunosc de undeva!", care a desemnat-o castigatoare pe Tania Popa cu o transformare in Adele, a fost sambata seara lider de audienta, la orase si in toata tara. Show-ul transformarilor a adunat in fata micilor ecrane 1.621.000 de telespectatori la nivelul publicului din toata tara, in minutul de maxima audienta, 21.47.

Astfel, la nivelul publicului din mediul urban, Antena 1 s-a clasat pe primul loc si a obtinut pe perioada difuzarii emisiunii (20.00 – 23.18), o audienta medie de 7,7 puncte de rating si o cota de piata de 16%, urmatoarea pozitie fiind ocupata de Pro TV, care inregistra 6,6 puncte de rating si o cota de piata de 13,9%.

Clasamentul se pastreaza si la nivelul publicului din toata tara, unde Antena 1 ramane lider cu o audienta medie de 6,7 puncte de rating si o cota de piata de 14,3 %, in timp ce Pro TV obtine 5,6 puncte de rating si 12,1 % cota de piata.

Cezar Ouatu nu a scapat de travesti nici sâmbăta seara, când s-a transformat în strălucitoarea și misterioasa Tina Turner și le-a amintit tuturor de incredibilele aventuri ale lui James Bond din filmul „Golden Eye”. Carmen Simionescu a cântat înconjurată de flori de cireș și chimonouri delicate transformată în Andy Bell, solistul de la Erasure, iar Andreea Antonescu a adus-o pe scena de la “Te cunosc de undeva!” pe cântăreața ei preferată, energica Pink. Adrian Enache a îmbrăcat costumul popular din zona Năsăudului, ca sa o imite pe Maria Butaciu, Florin Ristei l-a adus din nou pe scena show-ului transformarilor pe Alex Velea, iar Viorica și Margherita din Clejani au cantat “S-a mărit armata”, precum Naste din Berceni, solista trupei “Albatros”. In aceeasi seara, Nadir l-a imitat pe Jason Derulo, iar Șerban Copoț a lansat un nou stil de dans, în rolul celebrei cântărețe italiene Raffaella Carra.

Castigatoarea celei de-a noua editii a show-ului "Te cunosc de undeva!" a fost desemnata Tania Popa, cu o excelenta transformare in Adele.

Sursa:Kantar Media
Copyright:ARMADATA S.R.L.
Date prelucrate de catre departamentul Research Antena Group
Analiza este facuta pe target-urile All urban si National
Perioada 14 noiembrie 2015


Bucuresti, 15.11.2015

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *