free download 78 travel guides written by experts

Shopping extrem in Paris pentru Andreea Banica

Soţul ei i-a ţinut rândul la coadă la Chanel!

Deşi nu te-ai gândi că pentru astfel de produse de top, clienţii pot petrece timp îndelungat blocaţi într-o coadă fără sfârşit, în realitate shoppingul la branduri de lux din Paris pare să se desfăşoare altfel. Îndrăgita cântăreaţa Andreea Bănică a descoperit cu surprindere că pentru un Chanel se stă la coadă mai rău ca statul la pâine în perioada comunistă şi traficul actual din Bucureşti luate împreună. Invitată în prima ediţie a emisiunii Te pui cu blondele? la Antena 1, cântăreaţa i-a povestit lui Dan Negru cum se desfăşoară shoppingul de Chanel în Paris! Uite prin ce trebuie să treci pentru o poşetă!

Miercurea aceasta, de la 20.30, un nou sezon Te pui cu blondele? ia startul la Antena 1 cu doi invitaţi de top şi întrebări care mai de care mai provocatoare. Andreea Bănică şi CRBL îşi vor uni forţele împotriva armatei lui Negru, 50 de blonde curioase care îi vor asalta pe cei doi cu fel de fel de întrebări îndrăzneţe.

La Te pui cu blondele? Andreea Bănică va povesti despre o experienţă inedită de shopping în Paris, iar dacă ai la dispoziţie banii necesari pentru un Chanel, trebuie să ai şi timp pentru că Chanel se vinde ca pâinea caldă. Deşi credea că a găsit soluţia pentru o sesiune eficientă de shopping, planurile Andreei au fost date peste cap de ruşi, chinezi şi alţi turişti care au asaltat magazinul Chanel.

Îndrăgita cântăreaţă l-a rugat pe Lucian, soţul ei, să-i ţină rând la Chanel, însă când s-a întors încărcată de alte şacoşe de cumpărături, a descoperit că în faţa ei era o coadă imensă de turişti străini. Aşa că poşeta Chanel bej de câteva “miuţe” a rămas în plan pentru Lucian, pe care Andreea l-a rugat să o cumpere următoarea dată când are drum prin Paris.

Ce alte mărturisiri inedite au mai făcut invitaţii lui Dan Negru, rămâne de văzut miercurea aceasta, de la 20.30, în prima ediţie Te pui cu blondele?

Bucuresti, 06.11.2012

{mosloadposition user9}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *