free download 78 travel guides written by experts

Shiseido SPA a fost lansat oficial in Romania

Shiseido SPA, primul centru dedicat din Europa de Est al companiei japoneze, a fost lansat oficial în România joi, 10 aprilie, la Stejarii Country Club. Evenimentul a fost marcat printr-o veritabilă călătorie în cultura japoneză, în prezența unor personalități exponențiale din mediul de afaceri, sport, diplomație, industria modei și mass-media.

„Cu toate că Shiseido evoluează permanent, cele trei valori ale companiei rămân neschimbate de peste 140 de ani și sunt prezente în toate centrele noastre spa: continua perfecționare în materie de frumusețe și estetică, știința umană, ce se concentrează pe oamenii din spatele unui produs sau tratament Shiseido și «omotenashi», ce semnifică devotamentul față de clienți. Ne bucurăm că avem oportunitatea de a transmite aceste valori și în România, țară ce devine un reper tot mai important pe harta Europei de Est și nu numai”, a declarat Victoria Dello-Ioio, SPA Business Development & Training Manager EMEA Shiseido.

În cadrul evenimentului de lansare, au fost prezente nume sonore precum: Brigitte şi Ilie Năstase, Andreea Răducanu, Dana Sota, Diana Enciu şi Alina Tănasă, Mirela Stelea, Roxana Ciuhulescu, Simona Pătruleasa, Carmen Negoiţă, Mariana Bitang şi Octavian Belu, Ana Maria Morodan, Iulia Vântur, Daniel Buzdugan, Sandra Izbaşa.

„Lansarea oficială Shiseido SPA în România marchează un nou început pentru industria de profil. Conceptul original, ce îmbină armonios atmosfera unui spa cu arta și design-ul, sub semnul filosofiei japoneze, aduce în atenția publicului o nouă perspectivă asupra a ceea ce semnifică în esență unui astfel de loc: petrecând mai mult timp cu noi înșine într-un mediu relaxant, vom reuși să evoluăm. Într-un mediu de business extrem de agitat, a merge la spa în mod constant este un lucru absolut firesc și necesar”, a declarat Helen Coulon, Consultant Shiseido SPA.

Shiseido SPA, găzduit de Stejarii Country Club, asigură tratamente în camere individuale sau destinate cuplurilor, acces la piscină și spaţii de relaxare, Hammam, saună și camere cu aburi, Shiseido SPA beneficiind, totodată, de priveliștea unică a pădurii Băneasa. Oferta centrului este completată de servicii de frumusețe oferite de salonul Beauty District și de un studio de yoga și pilates. Shiseido SPA asigură, de asemenea, servicii de îngrijire și spații special decorate pentru bărbați. Accesul în spa se face pe bază de programări, fără a fi necesar un abonament pe o anumită perioadă.

Totodată, SPA-ul va găzdui periodic expoziții ale tinerilor artiști, dar și opere de artă de referință din istoria Shiseido.

Shiseido SPA a obținut de curând certificarea „EuropaSPA day spa”, ce recunoaște îndeplinirea standardelor internaționale în materie de servicii, siguranță, igienă și infrastructură, specifice acestui domeniu. Astfel, centrul Shiseido SPA este, în prezent, singurul din România care deține această acreditare.

Shiseido deține în prezent 18 centre SPA la nivel internațional, operând în România, Maroc, Cipru, Franța, Germania, Norvegia, Emiratele Arabe Unite, Liban, Israel, Mauritius și Seychelles.

Pentru informații suplimentare despre Shiseido SPA, vă invităm să accesați site-ul www.stejariispa.ro și pagina de Facebook Stejarii Country Club.

Bucuresti, 16.04.2014
{mosloadposition user9}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *